Θρίλερ στο Παλαιό Φάληρο – Εδεσαν, φίμωσαν και λήστεψαν οικογένεια

Θεσσαλονίκη

Οι αρχές αναζητούν δείγματα DNA και δακτυλικά αποτυπώματα

Τρομακτικές στιγμές έζησε χθες (10/1) το βράδυ μια οικογένεια στο Παλαιό Φάληρο, όταν μπήκαν ληστές στο σπίτι της, απειλώντας την για να τους αποκαλύψει που έχουν κρυμμένα χρήματα.

Σύμφωνα με την τηλεόρασή του OPEN, όλα έγιναν περίπου στις 3 τα ξημερώματα στο Παλαιό Φάληρο με πρώτο θύμα των ληστών, να πέφτει ο πατέρας της οικογένειας.

Συγκεκριμένα, οι ληστές περίμεναν τον πατέρα της οικογένειας, πριν μπει στην πολυκατοικία που έμενε. Τον ακινητοποίησαν, τον απείλησαν και έπειτα τον ανέβασαν μέχρι το διαμέρισμα, όπου βρίσκονταν η γυναίκα και τα ανήλικα παιδιά τους.

Εκεί έδεσαν όλα τα μέλη της οικογένειας και απειλώντας τους, τους ανάγκασαν να αποκαλύψουν πού είχαν κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα. Ο άνδρας αναγκάστηκε να τους αποκαλύψει που βρισκόταν τα αντικείμενα, αφού πρώτα ανακάτεψαν ολόκληρο το σπίτι.

Διαβάστε επίσης  Τα σενάρια για το επεισόδιο έξω από νυχτερινό κέντρο με ένα νεκρό και δυο τραυματίες 

Ο επιχειρηματίας αναγκάστηκε να τους αποκαλύψει το σημείο, αφού προηγουμένως είχαν κάνει το σπίτι φύλλο και φτερό. Οι ληστές πήραν κοσμήματα και χρήματα και εξαφανίστηκαν.

Οι Αρχές θεωρούν οι ληστές ήξεραν τι ώρα γύριζε ο 55χρονος από τη δουλειά του και ψάχνουν για τυχόν DNA και δακτυλικά αποτυπώματα, καθώς και για εικόνες από τις κάμερες ασφαλείας.