Θρήνος στην κηδεία της Κάτιας Νικολαΐδου – Τραγική φιγούρα η μητέρα της (ΦΩΤΟ)

Κάτια Νικολαΐδου κηδεία

Ποια ήταν η επιθυμία της ηθοποιού

Το τελευταίο “αντίο” στην ηθοποιό Κάτια Νικολαΐδου λένε στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου, οι συγγενείς και οι φίλοι της.

Συντετριμμένοι από τον χαμό της ηθοποιού στα 58 της χρόνια, η μητέρα και ο αδερφός της, έφτασαν μαζί λίγη ώρα πριν την έναρξη της νεκρώσιμου ακολουθίας.

Κάτια Νικολαΐδου κηδεία

Κάτια Νικολαΐδου κηδεία

Η ηθοποιός έφυγε από τη ζωή μετά από μία μακροχρόνια μάχη με τον καρκίνο.

Κάτια Νικολαΐδου κηδεία

Στο τελευταίο χειροκρότημα για την αγαπημένη ηθοποιός, ράγισε καρδιές ο σπαραγμός της μητέρας της…

Κάτια Νικολαΐδου κηδεία

Ανάμεσα σε εκείνους που έδωσαν το παρών στην κηδεία της είναι ο κολλητός της φίλος, σχεδιαστής Δημήτρης Στρέπκος καθώς και oι: Σπύρος Μπιμπίλας, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μπέσσυ Μάλφα, Σοφία Βογιατζάκη, Θοδωρής Κατσαφάδος, Δημήτρης Γιώτης, Πρόδρομος Τοσουνίδης, Δημήτρης Αρναβίτης, Έλενα Βρεττού και Κωνσταντίνος Μάνος.

Κάτια Νικολαΐδου κηδεία

Επιθυμία της ηθοποιού, όπως ενημέρωσε ο αδερφός της, Τάκης Νικολαΐδης, ήταν αντί για στεφάνι να υπάρξει συνδρομή στον σύλλογος φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» για τα παιδιά που πάσχουν από καρκίνο.

Κάτια Νικολαΐδου κηδεία

Ποια ήταν η Κάτια Νικολαΐδου

Η Κάτια Νικολαΐδου γεννήθηκε το 1965 στο Αιγάλεω. Εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό ρόλο το 1992 στη σειρά «Τμήμα Ηθών» ενώ ακολούθησαν πολλές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές. Το 1999 πρωταγωνίστησε στην ταινία του Νίκου Περάκη «Θηλυκή εταιρεία», ενώ μετείχε και στην επόμενη ταινία του «Η Λίζα και όλοι» Ακολούθησαν ρόλοι σε σειρές όπως το «Ο Ιούδας φιλούσε υπέροχα» και το «Θα σε δω στο πλοίο».

Διαβάστε επίσης  "Εφυγε" από τη ζωή ο Γιάννης Μαλούχος

Από το 2005 μέχρι το 2007 συνεργάστηκε με τον σκηνοθέτη Πάνο Κοκκινόπουλο πρωταγωνιστώντας σε 15 επεισόδια της σειράς «10η εντολή».

Κάτια Νικολαΐδου κηδεία

Πρωταγωνίστησε ακόμη στη σειρά του Mega «Μια στιγμή δυο ζωές», όπως και στην Κύπρο στη σειρά του Sigma «Σε φόντο κόκκινο» μαζί με τον Γιάννη Βόγλη.

Τα τελευταία χρόνια απείχε με δική της επιλογή, όπως έλεγε: «Κουράστηκα! Ζω το μισό χρόνο στο Βέλγιο και τον μισό στην Ελλάδα. Είναι μια καινούργια εμπειρία».

Πηγή φωτό: Eurokinissi