Θρήνος στο Εμπορικό Ναυτικό: Πέθανε 20χρονη δόκιμος μετά από ταξίδι με δεξαμενόπλοιο στην Ινδία

ταξίδια Ακτοπλοΐα

Η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος

Τον θρήνο στο Εμπορικό Ναυτικό σκόρπισε η είδηση πως πέθανε μια 20χρονη δόκιμος που είχε ταξιδέψει με δεξαμενόπλοιο στην Ινδία.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, η δόκιμος ασθένησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από λιμένα Σίκκα Ινδίας, με αποτέλεσμα να αποναυτολογηθεί σε λιμένα Σουέζ Αιγύπτου.

Η 20χρονη δόκιμος επαναπατρίστηκε στις 02 Οκτωβρίου 3 με μέριμνα της εταιρείας μαζί με ιατρικό συνοδό, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και εν συνεχεία σε νοσοκομείο, όπου και κατέληξε στις 17 του ίδιου μήνα.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

“Ενημερώθηκε το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής την 17-09-2023 από την πλοιοκτήτρια εταιρεία, αναφορικά με ασθένεια 20χρονης ναυτικού (ειδικότητας δοκίμου Πλοιάρχου), μέλους πληρώματος υπό ελληνικής σημαίας δεξαμενόπλοιου, η οποία είχε ναυτολογηθεί για την εκτέλεση του εκπαιδευτικού της πλου.

Διαβάστε επίσης  Βαρύ πένθος στον καλλιτεχνικό χώρο: Πέθανε η Αννα Παναγιωτοπούλου

Η ανωτέρω ασθένησε μετά τον απόπλου του δεξαμενόπλοιου από λιμένα Σίκκα Ινδίας, με αποτέλεσμα να αποναυτολογηθεί σε λιμένα Σουέζ Αιγύπτου. Η 20χρονη δόκιμος, επαναπατρίστηκε στις 02-09-2023 με μέριμνα της εταιρείας μαζί με ιατρικό συνοδό, μεταφέρθηκε σε ιδιωτική κλινική της Αττικής και εν συνεχεία σε νοσοκομείο, όπου και απεβίωσε την 17-09-2023”.