Τι λέει ο πατέρας του βρέφους που τσιμπήθηκε από μαύρη αράχνη (ΒΙΝΤΕΟ)

κορονοϊό Ελλάδα ΠΓΝ Πάτρας

Παραμένει στο νοσοκομείο της Πάτρας το θύμα του εντόμου

Ανησυχία επικρατεί σε περιοχές της Δυτικής Ελλάδας, μετά τα δύο περιστατικά με τσίμπημα από μαύρη αράχνη, γνωστή και ως «μαύρη χήρα», ενώ μάλιστα στη μία από τις δύο περιπτώσεις κινδύνευσε βρέφος 10 μηνών από την Αμφιλοχία.

«Έπρεπε να μπει στην εντατική το παιδί γιατί τα συμπτώματα ήταν εμφανή. Τα συμπτώματα μπορεί να ήταν συμπτώματα από τέσσερις ιογενείς καταστάσεις ταυτόχρονα. Αφήσαμε τα πάντα στα χέρια των γιατρών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πατέρας του παιδιού που τσιμπήθηκε από τη μαύρη αράχνη.

Θυμίζουμε ότι πριν από λίγα 24ωρα, μαύρη αράχνη τσίμπησε και μία γυναίκα σε αγροτική περιοχή στην Τριταία Αχαϊας.

Η γυναίκα ένιωσε αδιαθεσία, λιποθύμησε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και είναι καλά στην υγεία της.

Ζήτησε αμέσως ιατρική βοήθεια ο πατέρας

Οι γιατροί έκαναν μεγάλη προσπάθεια για να σώσουν το βρέφος 10 μηνών μετά το τσίμπημα από την μαύρη αράχνη, γνωστή και ως, “μαύρη χήρα” στην Αμφιλοχία.

Το παιδί μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Πάτρας.

Οπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Open, το αρθρόποδο προκάλεσε επιπλοκές στην καρδιά, στο έντερο και το νευρικό σύστημα της μικρής, ωστόσο η ζωή του δε βρίσκεται σε κίνδυνο.

One thought on “Τι λέει ο πατέρας του βρέφους που τσιμπήθηκε από μαύρη αράχνη (ΒΙΝΤΕΟ)

  1. Είδα αράχνη που άλλαζε μορφές και χρώμα στο Εδιμβούργο Σκωτίας. στο Duddingston House. Ήταν στην αρχή κρεμ χρώμα όπως το χαλί με πολλά πόδια γύρω και μεγάλο σώμα σαν κατσαρίδας αλλά τετράγωνο προς στρογγυλό. Την σκέπασα με ποτήρι κι έγινε μια μεγάλη μαύρη αράχνη με λεπτό σώμα επειδή γέννησε. Δεν έβλεπα αυγα και μου ειπαν ότι γέννησε κι έφαγε τα αυγα της. Μετά έγινε μια μικρή αράχνη γκρίζο καφέ και την πέταξα έξω. Εκει έγινε μια μεγάλη αράχνη με χρώμα όπως τα χαλίκια δίπλα της και μετά πήγε προς το χώμα που ήταν σχεδόν μαύρο κι έγινε σαν μαύρη κορδέλα κι έφυγε. Όταν ήταν στο ποτήρι άφηνε πολλές μαύρες κορδέλες όταν ήθελε να φτάσει το πάνω μέρος του ποτηριού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *