Τι θα γίνει με την συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ

Coldplay συγκρότημα

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας εταιρίας

Ενημέρωση σχετικά με την συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ εξέδωσε η διοργανώτρια εταιρία, μετά το θέμα με την στατικότητα του στεγάστρου Καλατράβα.

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «η εταιρεία μας έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με τη διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων». Επίσης τονίζεται ότι «Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση».

H ενημέρωση της διοργανώτριας εταιρίας

«Αγαπητοί Coldplay fans,

Καθώς αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία μας έχει ενεργή σύμβαση μίσθωσης με την διαχειριστική εταιρεία του ΟΑΚΑ. Η σύμβαση αυτή ούτε έχει καταγγελθεί, ούτε έχει υπαναχωρήσει κάποιος εκ των συμβαλλομένων.

Διαβάστε επίσης  Maneskin: Ερχονται το καλοκαίρι για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Και εμείς ενημερωθήκαμε από τα ΜΜΕ για τις εξελίξεις σχετικά με τη στατική επάρκεια του ΟΑΚΑ.

Αναμένουμε από την εκμισθώτρια εταιρεία επίσημη ενημέρωση εάν θα εκτελεστεί κανονικά η μεταξύ μας σύμβαση, κάτι το οποίο εξαρτάται από τη διάρκεια των εργασιών που θα πρέπει να υλοποιηθούν για να καταστεί ασφαλής ο χώρος.

Μόλις λάβουμε σχετική ενημέρωση θα προχωρήσουμε με τη σειρά μας σε ανακοινώσεις.

Μέχρι τότε, ζητάμε την υπομονή και την κατανόηση σας, καθώς όλοι επιθυμούμε το ίδιο…να δούμε το κορυφαίο συγκρότημα της εποχής του στην πιο φαντασμαγορική συναυλία που έχει γίνει ποτέ στην Ελλάδα!».

Πηγή φωτό: Instagram (coldplay)