Χαλκιδική: Συναυλία στον Πολύγυρο για 16χρονο που νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας – «Τον στηρίζουμε»

συναυλία Πολύγυρος 16χρονος

Οι συμμαθητές του κινητοποιήθηκαν αμέσως για να τον βοηθήσουν

Την στήριξη και την αγάπη τους στον 16χρονο Θανάση που δίνει τη μάχη του με σοβαρό πρόβλημα υγείας δείχνουν με τον τρόπο τους οι μαθητές αλλά και η κοινωνία στον Πολύγυρο Χαλκιδικής.

Συγκεκριμένα, συμμαθητές του 16χρονου, από το Γενικό Λύκειο Πολυγύρου, διοργανώνουν την ερχόμενη Κυριακή μία μεγάλη συναυλία αγάπης για να στηρίξουν τον συμμαθητή τους, ο οποίος αυτήν την στιγμή νοσηλεύεται.

”Τα παιδιά κινητοποιήθηκαν αμέσως μόλις έμαθαν τι συμβαίνει στον συμμαθητή τους” ανέφερε η υποδιευθύντρια του σχολείου Βασιλεία Ζωγραφάκη. Σύμφωνα με την ίδια, υπάρχουν τρία γκρουπ παιδιών τα οποία από πολύ νωρίς κάνουν πρόβες για την συναυλία της Κυριακής. Επιπλέον, οι μαθητές χωρίστηκαν σε ομάδες και ανέλαβαν όλες τις διαδικασίες της διοργάνωσης.

Κάποια ανέλαβαν το επικοινωνιακό σκέλος, μοιράζουν φυλλάδια και ενημερώνουν τον κόσμο ώστε να συμμετέχει στην προσπάθεια που γίνεται. Άλλα παιδιά, ανέλαβαν να μοιράσουν τις προσκλήσεις. “Όλοι οι μαθητές βοηθάνε σε κάτι και συμβάλλουν ώστε να υπάρξει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όλα ήταν πρωτοβουλίες των παιδιών.” συμπλήρωσε η κ. Ζωγραφάκη.

Στην προσπάθεια συμμετέχουν όλα τα σχολεία του δήμου Πολυγύρου. Εκτός από το Γενικό Λύκειο Πολυγύρου το οποίο ανέλαβε την πρωτοβουλία της διοργάνωσης, συμμετέχει το 1ο, 2ο και 3ο Δημοτικό Σχολείο Πολυγύρου, το Γυμνάσιο καθώς και το ΕΠΑΛ Πολυγύρου.

”Αμέσως επικοινώνησε μαζί μας η Παιδική Χορωδία Πολυγύρου η οποία θα συμμετέχει στη διοργάνωση ενώ την συναυλία θα ανοίξουν οι the Big Band of Moudania. Θα συμμετέχουν και αυτοί αφιλοκερδώς”, όπως ανέφερε η διευθύντρια του Γενικού Λυκείου, Αικατερίνη Τουσίμη.

“Στόχος μας δεν είναι μόνο να συγκεντρωθούν έσοδα, τα οποία θα δοθούν στην οικογένεια του Θανάση” αναφέρουν οι εκπρόσωποι του σχολείου. “Η συναυλία θα μαγνητοσκοπηθεί και θα δοθεί στον Θανάση. Γνωρίζει για την διοργάνωση και για αυτά που θέλουν να κάνουν τα παιδιά και είναι χαρούμενος για αυτό. Θέλουμε να του δείξουμε ότι είμαστε εδώ για εκείνον και τον στηρίζουμε. Τον αγαπάμε και του στέλνουμε όλη μας την θετική ενέργεια.” συμπλήρωσαν.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου, στις 18.00μμ, στο δημοτικό θέατρο Πολυγύρου.

συναυλία Πολύγυρος 16χρονος

Πηγή: xalkidikipolitiki.gr