Τραγικό τέλος στην αναζήτηση 44χρονου που εξαφανίστηκε από τον Πειραιά

Περιπολικό Αστυνομία

Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις Αρχές

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του Γιουράσιτς Ράντοβαν, του οποίου η σορός εντοπίστηκε στις (4/06) στη θαλάσσια περιοχή της νήσου Σερίφου.

Σήμερα, 19/07/2023, έγινε η ταυτοποίηση και διαπιστώθηκε πως πρόκειται για τον Γιουράσιτς Ράντοβαν, ενώ τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις Αρχές.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Γιουράσιτς Ράντοβαν, 44 ετών, εξαφανίστηκε στις 29/05/2023 από την περιοχή του Πειραιά.

Δείτε επίσης: Θεσσαλονίκη: Βρέθηκε η 44χρονη που είχε εξαφανιστεί από την Ανω Πόλη

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Γιουράσιτς Ράντοβαν στις 31/05/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν αιτήματος των οικείων του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια Γιουράσιτς Ράντοβαν που έχασε άδικα έναν δικό τους άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/.

Πηγή: hamogelo.gr

Πηγή φωτογραφίας: Eurokinissi