Τραγωδία λίγο πριν από ποδοσφαιρικό αγώνα: Πέθανε η σύζυγος του προέδρου του Ποσειδώνα Μηχανιώνας

Ποσειδώνας Μηχανιώνας

Βρέθηκε νεκρή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η κοινωνία της Νέας Μηχανιώνας στο άκουσμα της είδησης για τον ξαφνικό χαμό της Ελένης Τοπούζα – Κάλφα.

Η εκλιπούσα, με καταγωγή από την Κατερίνη και διατροφολόγος στο επάγγελμα, ήταν σύζυγος του προέδρου του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, Στέλιου Κάλφα.

Ταξίδεψαν μαζί στην Ορεστιάδα όπου χθες η ομάδα της Μηχανιώνας θα αντιμετώπιζε τον Ορέστη σε αγών για την Γ΄ Εθνική.

Ομως, Σάββατο βρέθηκε νεκρή βρέθηκε στο δωμάτιό του ξενοδοχείου της πόλης όπου είχε καταλύσει η αποστολή της ομάδας. Η άτυχη γυναίκα ανέβηκε στο δωμάτιό της και ακολούθησε μετά από λίγο ο σύζυγός της. Εκείνη δεν απαντούσε για να ανοίξει την πόρτα του δωματίου και με δεύτερο κλειδί του ξενοδοχείο εισήλθαν στο δωμάτιο όπου τη βρήκαν δυστυχώς νεκρή.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις όπως αναφέρει το evros-news, η αιτία είναι ανακοπή καρδιάς αν και αυτό θα διευκρινιστεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου μεταφέρθηκε η σορός για νεκροψία – νεκροτομή. Η κηδεία της εκλιπούσας θα διεξαχθεί σήμερα το μεσημέρι στις 13:00 στην Μηχανιώνα.

Όπως είναι φυσικό ο αγώνας Ορέστης Ορεστιάδας – Ποσειδώνας Μηχανιώνας της Κυριακής 1/10/2023, αναβλήθηκε.

Η διοίκηση του Ορέστη με ανακοίνωση της εξέφρασε τα ολόθερμα συλλυπητήρια της και ενημέρωσε τους φιλάθλους για την αναβολή του αγώνα:

“Ο Μ.Γ.Σ Ορέστης Ορεστιάδας με λύπη σας ανακοινώνει το θλιβερό γεγονός του θανάτου της συζύγου του προέδρου του Ποσειδώνα Νέας Μηχανιώνας που συνέβη πριν λίγες ώρες στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενούνταν στην πόλη μας.
Το γεγονός αυτό οδηγεί στην αναβολή της  αναμέτρησης.
Ο σύλλογος μας εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της”.

Ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη “Ολοι μαζί” του υποψηφίου δημάρχου Θερμαϊκού, Γιάννη Μαυρομάτη που αναφέρει: