Τραγωδία στον Βόλο: Νεκρός στο τιμόνι από ανακοπή μετά το πασχαλινό τραπέζι

ασθενοφόρο ΕΚΑΒ

Το τραγικό συμβάν έγινε μπροστά στην γυναίκα του

Το φετινό Πάσχα έμελλε να είναι το τελευταίο για έναν ηλικιωμένο άνδρα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στο τιμόνι, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν με την γυναίκα του στο αυτοκίνητό τους και ενώ κινούνταν στην εθνική οδό Λάρισας- Βόλου, στο ύψος της Χαλυβουργίας, έχασε τις αισθήσεις του.

Η σύζυγός του σοκαρισμένη, αλλά και ψύχραιμη ταυτόχρονα, προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του οχήματος από την θέση του συνοδηγού, αλλά οι κινήσεις μόνο του τιμονιού, δεν ήταν αρκετές για να αποτρέψει την πρόσκρουση στις προστατευτικές μπάρες του δρόμου.

Διερχόμενος οδηγός ο οποίος είδε τι συνέβη σταμάτησε αμέσως για να προσφέρει βοήθεια. Όπως ανέφερε στο thenewspaper.gr «πήγαμε την γυναίκα του ανθρώπου στο νοσοκομείο. Ο άνθρωπος αισθάνθηκε αδιαθεσία και έπεσε στα πόδια της γυναίκας του και εκείνη έπιασε το τιμόνι και έπεσαν στις μπάρες. Ο άνθρωπος έπαθε ανακοπή καρδιάς και ξεψύχησε όταν πήγαμε εμείς εκεί».

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την γυναίκα στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ για τον σύζυγό της το τέλος είχε επέλθει, αφού όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του από ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι επέστρεφε από τη Λάρισα όπου είχε πάει σε συγγενικά τους πρόσωπα για να γιορτάσουν το Πάσχα.