Βαρυμπόμπη: Το βίντεο ντουκουμέντο από τη βραδιά της επίθεσης στον Γιάννη Μάρκου

Ημαθία Απόλλων Άρης Σέρρες σύλληψη Ηράκλειο ξυλοδαρμός ληστεία

Φαίνονται να διαπληκτίζονται και μετά φεύγουν από το πεδίο της κάμερας

Βίντεο ντοκουμέντο από τη βραδιά της επίθεσης στον 58χρονο επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου στη Βαρυμπόμπη βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Στο υλικό που κατέγραψε η κάμερα διακρίνεται ο 58χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος φοράει μαύρα ρούχα, και ο 26χρονος, ντυμένος στα λευκά, να έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο. Στη συνέχεια διακρίνεται μία κίνηση του χεριού του δράστη, ωστόσο μετά από λίγο οι δύο άντρες χάνονται από το οπτικό πεδίο της κάμερας.

Το συγκεκριμένο βίντεο ντοκουμέντο βρίσκεται στη διάθεση των Αρχών, ωστόσο δεν καταγράφει τη στιγμή της επίθεσης.

Το προφίλ του δράστη

Ο άνδρας που μαχαίρωσε 15 φορές τον επιχειρηματία είναι 26 ετών και έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές. Είναι κάτοικος δυτικών προαστίων, ενώ είχε συλληφθεί τον Μάιο του 2021 και είναι σεσημασμένος για υποθέσεις ναρκωτικών.

Η αστυνομία κάνει έρευνες στην Αττική, ωστόσο δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να έχει φύγει από τον νομό. Οι Αρχές κάνουν έρευνες και σε περιοχές της Αργολίδας, καθώς ο 26χρονος κατάγεται από εκεί.

Τι κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας μέσα από το νυχτερινό μαγαζί που διασκέδαζαν οι δύο άντρες

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο επιχειρηματίας είναι θαμώνας του εν λόγω νυχτερινού μαγαζιού και όπως κάθε Παρασκευή, είχε κάνει κράτηση κι εκείνο το βράδυ που σημειώθηκε η επίθεση.

Διαβάστε επίσης  Βερολίνο: Πέταξε χειροβομβίδα σε πολυκατοικία και μετά μαχαίρωσε τα θύματα του

Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ο επιχειρηματίας και η παρέα του εμφανίζονται γύρω στη 01:30 να μπαίνουν στο μαγαζί.

Εκεί βρίσκεται ήδη η παρέα του δράστη, ο οποίος εισήλθε στο μαγαζί γύρω στις 03:00, σύμφωνα με όσα κατέγραψαν οι κάμερες. Ο δράστης κάθισε με την παρέα του και 55 λεπτά αργότερα έφυγαν.

Ο επιχειρηματίας και η παρέα του έφυγαν από το μαγαζί 7 λεπτά μετά την αναχώρηση του δράστη.

Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του καταστήματος δεν σημειώθηκε κανένας διαπληκτισμός, κάτι που επιβεβαίωσε και φίλος του επιχειρηματία, ο οποίος δήλωσε στο MEGA πως η ένταση σημειώθηκε όσο περίμεναν στην σειρά στην καντίνα.

Πηγή: megatv.com