Βέροια: Το σημείο που βρέθηκε νεκρό το βρέφος – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες (ΦΩΤΟ)

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση ότι μια 30χρονη μητέρα έριξε στο φράγμα του του Αλιάκμονα το μόλις 11 μηνών βρέφος της, το οποίο και ανασύρθηκε νεκρό.

Το περιστατικό συνέβη στις 31 Δεκεμβρίου και η ιστοσελίδα laikoyra.gr δημοσίευσε φωτογραφία από το σημείο στο οποίο έριξε η 30χρονη το παιδί της. Η ΕΜΑΚ από τη Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα εντόπισε και ανέσυρε το νεκρό βρέφος.

Δείτε επίσης: Βέροια: Το χρονικό της τραγωδίας με το νεκρό βρέφος και οι κινήσεις της μητέρας

Η 30χρονη μετά την αποτρόπαιη πράξη της, πήγε στην Αλεξάνδρεια και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας, verianet.gr, διέμεινε το βράδυ της παραμονής Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο.

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς επέστρεψε στο σπίτι της στο χωριό όπου διαμένει με τους γονείς της και στις ερωτήσεις τους για το «πού είναι το παιδί», δεν έδωσε σαφείς απαντήσεις. Οι γονείς ενημέρωσαν την Αστυνομία, η οποία επιλήφθηκε της υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης  Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία που άνδρα που έπεσε από τον Λευκό Πύργο και σκοτώθηκε

Το βράδυ της 1ης Ιανουαρίου 2023 η 30χρονη ομολόγησε την πράξη της και υπέδειξε το σημείο στο οποίο έριξε το αθώο βρέφος. Έπειτα από έρευνες, το βρέφος εντοπίστηκε πνιγμένο σε σημείο διπλά στην όχθη της τεχνητής λίμνης, στο Φράγμα Αλιάκμονα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 30χρονη, έχει νοσηλευτεί κατ’ επανάληψη σε ψυχιατρικά ιδρύματα.

Βέροια βρέφος