Βίντεο – ντοκουμέντο με την πορεία του αυτοκινήτου λίγο πριν την παράσυρση της 12χρονης στην Καλλιθέα 

παράσυρση της 12χρονης στην Καλλιθέα

Σε βάρος του 32χρονου απαγγέλθηκε η κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης

Στη δημοσιότητα έρχεται βίντεο ντοκουμέντο από την πορεία Smart αυτοκινήτου, λίγα δευτερόλεπτα πριν το τροχαίο δυστύχημα στην Καλλιθεά, που στοίχισε τη ζωή 12χρονου κορίτσι.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερα ασφαλείας καταστήματος στη λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου, που βρίσκεται 300 μέτρα πριν το σημείο του μοιραίου δυστυχηματος, ο οδηγός του μικρού αυτοκινήτου κινείται με κανονική ταχύτητα.

Ωστόσο λίγο αργότερα και σύμφωνα με πληροφορίες, το συγκεκριμένο όχημα ανέπτυξε μεγαλύτερη ταχύτητα και τραυμάτισε θανάσιμα την ανήλικη.

Το ΙΧ σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, αμέσως μετά το τροχαίο, σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου και ο οδηγός ήταν σοκαρισμένος βλέποντας το μικρό κορίτσι να κείτεται στην μέση του δρόμου.

Η βαριά τραυματισμένη ανήλικη μεταφέρθηκε στο Γενικό κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας αλλά παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών δεν τα κατάφερε και η είδηση του χαμού της πλημμύρισε με πόνο την οικογένεια του αδικοχαμένου κοριτσιού.

Σε βάρος του 32χρονου οδηγού που σκότωσε την μαθήτρια στην Καλλιθέα, απαγγέλθηκε η κατηγορία της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία προέκυψε θάνατος (κακούργημα).

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη και για το πλημμέλημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια.

Πηγή: newsit.gr