Βρέθηκε νεκρός ο 48χρονος που αγνοούνταν στο Κορωπί

Κυψέλη Θεσσαλονίκη εξαφάνιση

Είχε ξεκινήσει με ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο για πεζοπορία

Τραγικό τέλος είχε η αναζήτηση του 48χρονου Κ.Θ. που είχε εξαφανιστεί πριν από κάποιες μέρες από το Κορωπί.

Σήμερα, Τρίτη 4 Ιουλίου, εντοπίστηκε η σορός του στο Πόρτο Γερμενό, ενώ τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Η ανακοίνωση του “Χαμόγελου του Παιδιού”

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το “Χαμόγελο του Παιδιού” για τον εντοπισμό της σορού του 48χρονου είναι η εξής:

«Τραγικό είναι το τέλος στην αναζήτηση του Κ.Θ. Η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε σήμερα 04/07/2023, στο Πόρτο Γερμενό. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές.

Ο Κ.Θ., βρέθηκε έπειτα από συνεχείς αναζητήσεις και σε συνεργασία με τις Αστυνομικές Αρχές, το Λιμενικό, την παρουσία της ειδικής Εθελοντικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του Οργανισμού μας, μαζί με ασθενοφόρο και εκπαιδευμένο σκύλο μας, όπως και τις δυνάμεις της Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών (ΕΜΑΚ) όπου και τον εντόπισαν.

Σημαντική ήταν στο σημείο και η παρουσία νοσηλεύτριας του Συλλόγου μας, η οποία βρέθηκε εκεί, ώστε να συνδράμει στην αναζήτηση και στην υποστήριξη των οικείων προσώπων του αγνοούμενου, καθώς μιλούσε και τη μητρική τους γλώσσα.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Κ.Θ.,  48 ετών είχε γερμανική υπηκοότητα. Είχε εξαφανιστεί στις 29/06/2023 από την περιοχή του Κορωπίου Αττικής. Μετέβη στην Ελλάδα στις 28/06/2023 και διέμενε στην περιοχή του Κορωπίου. Τις πρωινές ώρες της Πέμπτης 29/06/2023, ξεκίνησε από το Κορωπί με ενοικιαζόμενο όχημα προς άγνωστη περιοχή για πεζοπορία. Έκτοτε είχαν χαθεί τα ίχνη του.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στους δικούς του ανθρώπους για οτιδήποτε χρειαστούν».