Βριλήσσια: Τα “γυρνάει” τώρα ο κομμωτής – «Δεν έχει διαρρεύσει το υλικό από τις κάμερες»

Βριλήσσια κάμερες κομμωτής

Ζήτησε συγγνώμη από τα θύματα μέσω του δικηγόρου του

Να βελτιώσει την εικόνα του προσπαθεί τώρα ο 49χρονος κομμωτής που συνελήφθη στα Βριλήσσια επειδή είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στις τουαλέτες της επιχείρησής του.

Δια του δικηγόρου του ο 49χρονος από τη μια ζητά συγγνώμη στα θύματά του και αφετέρου επιχειρεί να απαντήσει στις υποψίες ότι το υλικό που κατέγραφε μπορεί να έχει κυκλοφορήσει σε άλλα πρόσωπα από τον ίδιο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κομμωτή που μετέφερε στον ΑΝΤ1 δήλωση του πελάτη του, ο 49χρονος ισχυρίζεται τώρα ότι το υλικό από τις κάμερες βρίσκεται μόνο σε ένα κινητό τηλέφωνο και ο ίδιος δεν το έχει μοιραστεί με κανέναν.

Δείτε επίσης: Βριλήσσια: “Είμαι θυμωμένη και νιώθω αηδία προς το πρόσωπό του”, λέει η θετή κόρη του κομμωτή

«Ζητάει συγγνώμη και τίποτα από όλα αυτά που έχουν τραβηχτεί από το κινητό δεν έχουν διαρρεύσει. Είναι καθαρά μέσα στο κινητό και τίποτα άλλο» δήλωσε ο δικηγόρος του 49χρονου μεταφέροντας τη στάση του πελάτη του.

Διαβάστε επίσης  Γιώργος Λυγγερίδης: Τέσσερις προφυλακίστηκαν για τη δολοφονία και 24 αφέθηκαν ελεύθεροι

«Αυτή η διαβεβαίωση είναι τελική και κατηγορηματική. Όλα τα άλλα είναι θέματα που θα κριθούν από το δικαστήριο» πρόσθεσε ο δικηγόρος του κομμωτή.

«Αυτό θεωρώ ότι απασχολεί τα θύματα αυτή τη στιγμή και μπορούμε να τα διαβεβαιώσουμε ότι τίποτε περισσότερα δεν έχει συμβεί από αυτό. Μόνο μια συγκεκριμένη καταγραφή τίποτα περισσότερο. Ο πελάτης μου ήθελε να καταλάβει ο κόσμος ότι δεν είναι αυτός που παρουσιάζεται στην τηλεόραση» κατέληξε ο δικηγόρος του 49χρονου κομμωτή.

Πηγή: protothema.gr