Βύρωνας: «Μαμά θέλω να ξεκινήσω μια νέα ζωή», έλεγε η 16χρονη που πέθανε από κοκτέιλ ναρκωτικών (ΒΙΝΤΕΟ)

δωμάτια νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Κορονοϊός

Πως “μπλέχτηκε” στα δίχτυα της συμμορίας διακινητών ουσιών

Τον δικό τους Γολγοθά περνούν οι γονείς της 16χρονης κοπέλας από τον Βύρωνα, η οποία κατέληξε μετά την κατανάλωση κοκτέιλ ναρκωτικών.

Η ανήλικη είχε πέσει στα δίχτυα μιας σκληρής συμμορίας διακινητών ουσιών. Κεντρικό ρόλο στην υπόθεση φαίνεται να είχε ο 21χρονος στο σπίτι του οποίου στον Βύρωνα είχε παγιδευτεί η 16χρονη.

Οι δυο τους, όταν πρωτογνωρίστηκαν, είχαν ερωτική σχέση, ενώ η νεαρή άλλαξε συμπεριφορά. Έφευγε από το σπίτι και εξαφανιζόταν για ημέρες.

Οι γονείς της θρηνούν για τον άδικο χαμό της και τονίζουν ότι θα εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια του νόμου, για να δικαιωθεί η μνήμη της κόρης τους.

Δείτε επίσης: Βύρωνας: Ανατριχιαστικές οι αποκαλύψεις διασωστών για την 16χρονη – «Εβγαινε καφέ υγρό από τη μύτη της»

Τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για όσα ήθελε να κάνει η ανήλικη είναι σαν μαχαιριά στην καρδιά.

Η εφημερίδα «Το Βήμα» δημοσίευσε τα όσα έλεγε η 16χρονη πριν βρει τραγικό θάνατο. Όπως φαίνεται, η ανήλικη κοπέλα ήθελε να αλλάξει τη ζωή της.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό η 16χρονη είχε προσπαθήσει τουλάχιστον 8 φορές να σταματήσει τα ναρκωτικά, και να απομακρυνθεί από το σπίτι που την κρατούσαν.

Όπως αποκάλυψε «Το Βήμα» οι γονείς είχαν ζητήσει βοήθεια από 8 δομές. Στις 3 περιπτώσεις, «για τυπικούς λόγους δεν πήραν το παιδί», όπως δήλωσαν χαρακτηριστικά.

Πηγή: Χαμογέλα και Πάλι (mega)