Ξεκαθαρίζει ο παππούς του 9χρονου που κατάπιε καυστικό υγρό – «Νόμιζε ότι ήταν νερό»

δωμάτια νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ κορονοϊός Πέλλα ανοσοκαταστολή Σέρρες

Πρόλαβε τα χειρότερα η μητέρα του

Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία», συνεχίζει να νοσηλεύεται ο 9χρονος από τη Ρόδο που κατάποσε καυστικό υγρό.

Το περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι της Πέμπτης στην Απολακκιά. Το αγόρι, σύμφωνα με πληροφορίες πήγε να πιει νερό αλλά το μπουκάλι που έπιασε είχε καυστικό υγρό μέσα. Όπως είπε στο Mega ο παππούς του παιδιού, ευτυχώς πρόλαβε να τον σταματήσει η μητέρα του μόλις είδε το μπουκάλι που κρατούσε και να μην καταναλώσει μεγάλη ποσότητα.

«Νερό νόμιζε ότι ήτανε και πήγε να το πιει. Τον πρόλαβε η μητέρα και σταμάτησε. Λίγο ακούμπησε. Στο νοσοκομείο τον πήγε κατευθείαν ο πατέρας και είχε διαπιστωθεί λίγο κάψιμο στον λάρυγγα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παππούς του 9χρονου.

Δείτε επίσης: Aγωνία για τον 9χρονο που κατάπιε καυστικό υγρό – Νοσηλεύεται στην ΜΕΘ

Μόλις ο 9χρονος συνειδητοποίησε καιγόταν, ο πατέρας του πήρε το αυτοκίνητο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο της Ρόδου.

«Ήταν με τη μητέρα του και τον πατέρα του σπίτι. Του φώναξε νομίζω και το έφτυσε κατευθείαν. Θα το κατάλαβε και το ίδιο το παιδί γιατί είναι εννιά χρόνων» υπογράμμισε ο παππούς του.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί μετά από μία σειρά εξετάσεων έκριναν απαραίτητη την αεροδιακομιδή του και στήθηκε μία μεγάλη επιχείρηση για να μεταφερθεί το παιδί στην Αθήνα.

«Ήρθε αεροπλάνο και τον πήγαν στην Αθήνα. Αυτή τη στιγμή είναι στο “Παίδων”. Περιμένω τηλέφωνο από τον πατέρα και εγώ. Να ήταν σε κανένα παράθυρο τίποτα και δεν το υπολόγισε το παιδί και νόμιζε ότι ήταν νερό; Κάπως έτσι πρέπει να έγινε. Δεν μπορώ να κρατηθώ στα πόδια μου» κατέληξε ο παππούς του 9χρονου.