Ξεσπάει η μητέρα της Ερατούς για την δολοφονία της – «Είναι πληγή που δεν θα κλείσει ποτέ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε λίγες μέρες η δίκη σε δεύτερο βαθμό

Αξέχαστη παραμένει στη μνήμη των Ελλήνων η γυναικοκτονία της Ερατούς, από τον πρώην σύζυγό της.

Πέντε χρόνια μετά το έγκλημα με τη δολοφονία της Ερατούς, η μητέρα της μιλάει μπροστά στην κάμερα, ενώ η Λέσβος περιμένει τη δίκη σε δεύτερο βαθμό…

Η γυναικοκτονία σημειώθηκε το 2019. Η 24χρονη Ερατώ δολοφονήθηκε από τον πρώην σύζυγό της, που πρωτόδικα κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε ισόβια. Το εφετείο που πρόκειται να γίνει σε λίγες μέρες, ξύνει στους στενούς συγγενείς της αδικοχαμένης κοπέλας, μια πληγή που παραμένει ανοιχτή και πάντα το ίδιο βασανιστική. Η Λέσβος περιμένει την απόφαση, με τη μητέρα της κοπέλας που έπεσε νεκρή από τα χτυπήματα που δέχτηκε να μην μπορεί να κρύψει τον πόνο και την οργή της.

Η μητέρα της 24χρονης Ερατούς που δολοφονήθηκε από τον πρώην σύντροφό της στη Λέσβο το 2019 ξεσπά στο «Ακόμα δεν είδες τίποτα» του Mega. Φέτος συμπληρώνονται πέντε χρόνια από τη δολοφονία και όπως είπε η μητέρα της, ο χρόνος δεν μπορεί να γιατρέψει τις πληγές της.

«Ο χρόνος δεν είναι γιατρός, σε τέτοιες περιπτώσεις είναι εχθρός. Είναι μία πληγή που δεν θα κλείσει ποτέ και συνέχεια αιμορραγεί». «Έσβησαν όλα, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Ήταν από μικρά παιδιά μαζί. Δεν είχε δείξει τέτοια σημάδια», είπε.

Η μητέρα της Ερατούς ξεκαθάρισε πως θα ήθελε τα ισόβια να είναι ισόβια και τόνισε πως «είναι οδυνηρό να ξαναβλέπεις τον δολοφόνο του παιδιού σου».

«Δεν έχει μετανοήσει. Με τίποτα δεν θα τον συγχωρήσω που αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού μου». Όσο για την εγγονή της, είπε ότι είναι ίδια η Ερατώ. «Ξαναμεγαλώνουμε τη μικρή Ερατώ. Είναι ευλογία Θεού να έχεις τη συνέχεια του παιδιού σου, αλλά είναι και τρομερά δύσκολο συγχρόνως. Το θωρακίζουμε όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται», είπε.

Όπως είπε η μητέρα της Ερατούς, η οικογένεια θέλει να αρχίσει η δίκη για να τελειώνει αυτό το μαρτύριο.

Πηγή: megatv.com