Υπόθεση Βαλεντίν: Γυναίκα ισχυρίζεται πως είναι η μητέρα της

paidi valentin

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 7χρονης Βαλεντίν τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν στις 23 Δεκεμβρίου στο Παγκράτι και βρέθηκε τελικά σήμερα στη Γαλλία. Και αυτό γιατί μία γυναίκα επικοινώνησε με το Γάλλο σύνδεσμο στην Ελλάδα και ισχυρίστηκε ότι είναι η μητέρα της 7χρονης η οποία μέχρι τώρα θεωρούνταν νεκρή, αναφέρει το eleftherostypos.gr. Μάλιστα […]

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 7χρονης Βαλεντίν τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν στις 23 Δεκεμβρίου στο Παγκράτι και βρέθηκε τελικά σήμερα στη Γαλλία.

Και αυτό γιατί μία γυναίκα επικοινώνησε με το Γάλλο σύνδεσμο στην Ελλάδα και ισχυρίστηκε ότι είναι η μητέρα της 7χρονης η οποία μέχρι τώρα θεωρούνταν νεκρή, αναφέρει το eleftherostypos.gr.

Μάλιστα ανέφερε, ότι εκείνη ζήτησε σε συγγενικό της πρόσωπο να συνοδεύσει το παιδί από την Ελλάδα και να το μεταφέρει στη Γαλλία.

Ομολόγησε ο πατέρας της Βαλεντίν, ότι γνώριζε πού βρισκόταν η κόρη του κατά την διάρκεια της μαραθώνιας ανάκρισης του από την ΕΛ.ΑΣ.

Μετά από πιεστικές ερωτήσεις των έμπειρων αξιωματικών της αστυνομίας που είχαν αναλάβει την υπόθεση, ο πατέρας της 7χρονης, ομολόγησε τα πάντα χθες το βράδυ. Αποκάλυψε ότι η μικρή Βαλεντίν παρελήφθη στις 21 Δεκεμβρίου από την Αθήνα από ξαδέλφη της νεκρής μητέρας της, η οποία ζει στο Παρίσι.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr, η γυναίκα ήρθε στην Αθήνα με πλαστά έγγραφα. Με επίσης πλαστά έγγραφα πήρε το κορίτσι στο Παρίσι όπου διαμένει. Σκοπός ήταν το παιδί να ζήσει μια καλύτερη ζωή. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι αστυνομικοί έκαναν βιντεοκλήση με την συγγενή του παιδιού στο Παρίσι, παρουσία του πατέρα. Ενώπιον των αστυνομικών, ο πατέρας μίλησε με το παιδί τους και διαπίστωσαν ότι η Βαλεντίν είναι καλά στην υγεία της.

Στη συνέχεια ενημέρωσαν σχετικά τις γαλλικές Αρχές που μετέβησαν στο σπίτι της γυναίκας και παρέλαβαν το κορίτσι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *