Αυτές είναι οι αιτίες που οδήγησαν στον θάνατο την Anne Heche

Anne Heche

Τι έδειξε η ιατροδικαστή έκθεση

O θάνατος της Αν Χεκ (Anne Heche) προκάλεσε παγκόσμια συγκίνηση, αφού η οικογένειά της την αποσυνέδεσε από το μηχάνημα υποστήριξης αφήνοντας έτσι την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή της κομητείας του Λος Άντζελες, όπως αναφέρει η New York Post, μετά την πρόσκρουσή της με το αυτοκίνητο σε ένα σπίτι της πολιτείας, η Χεκ είχε ακόμα ένα «κάταγμα στέρνου από αμβλύ τραύμα» – που συμβαίνει συχνά έπειτα από ένα τέτοιο δυστύχημα όταν το στήθος του θύματος χτυπάει στο τιμόνι.

Η σταρ του «Six Days Seven Nights» πέθανε στις 12 Αυγούστου και πριν η οικογένεια της αποφασίσει να την αποσυνδέσει από τη μηχανική υποστήριξη ο εκπρόσωπός της εξήγησε ότι ήταν «εγκεφαλικά νεκρή» — κάτι που, σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια, μπορεί να οριστεί ως θάνατος.

Η Αν Χεκ – η οποία φέρεται να ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης και πιθανώς φαιντανύλης, σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές – οδηγούσε το Mini Cooper της όταν χτύπησε στο γκαράζ ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων και από την πρόσκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά.

Έκτοτε, δεν ανέκτησε ποτέ τις αισθήσεις της. Είχε κρατηθεί σε υποστήριξη ζωής για να διατηρηθούν τα όργανά της για δωρεά, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό της, κάτι που συνέβη χθες, καθώς βρέθηκαν συμβατοί λήπτες.

Διαβάστε επίσης
Πέθανε ο δημοσιογράφος Θοδωρής Ψαλιδόπουλος

Μετά το θάνατο της το αστυνομικό τμήμα του Λος Άντζελες επέλεξε να μην προχωρήσει σε έρευνα για το δυστύχημα.