Αυτό το όνομα θα δώσουν στο παιδί τους ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση

Αγγελόπουλος Βαμβακούση

Η εγκυμοσύνη έφερε χαρά στο ζευγάρι

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση, καθώς σε μερικούς μήνες θα καλωσορίσουν το πρώτο τους παιδί, την μονάκριβη κόρη τους.

Η είδηση της εγκυμοσύνης της Δήμητρας Βαμβακούση ήρθε σε μια αρκετά δύσκολη στιγμή για τον Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς λίγο καιρό αφότου το ζευγάρι έμαθε ότι θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί, η μητέρα του πρώην παίκτη του Survivor έφυγε από τη ζωή.

Το πρωί της Τετάρτης 8/11 μέσα από την εκπομπή “Πρωινό Σουσου” ο Δημήτρης Σαράντος αποκάλυψε το όνομα που έχει επιλέξει το ζευγάρι να δώσει στην κόρη του. Όπως έγινε γνωστό, η κόρη του ζευγαριού θα πάρει το όνομα της μητέρας του Γιώργου Αγγελόπουλου, θα ονομαστεί δηλαδή “Ουρανία” .

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, η Δήμητρα Βαμβακούση και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, είχαν επισκεφθεί τη μητέρα του στο νοσοκομείο 10 μέρες πριν φύγει από τη ζωή προκειμένου να της δείξουν το υπερηχογράφημα, και να της αποκαλύψουν το φύλο του μωρού τους. Εκεί φαίνεται να την ανακοίνωσαν πως θα δώσουν στην κόρη τους και το όνομά της.

Να θυμίσουμε πως η μητέρα του Γιώργου Αγγελόπουλου έφυγε από τη ζωή μόλις μια μέρα μετά τον γάμο τους.

Πηγή φωτό: Instagram (dimitravmk)