Αλέξανδρος Μπουρδούμης: “Το 2023 για τα προσωπικά μου ήταν μία δύσκολη χρονιά” (ΒΙΝΤΕΟ)

Καλεσμένος στο κανάλι της Νάνσυς Παραδεισανού στο YouTube βρέθηκε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στα φετινά Χριστούγεννα, τα οποία παραδέχεται πως θα είναι διαφορετικά, ενώ εξομολογείται τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το 2023 σε προσωπικό επίπεδο.

«Εννοείται πως θέλω να περνάω χρόνο με τον γιο μου. Γι’ αυτό προσπαθώ οι επαγγελματικές μου επιλογές να μην είναι εις βάρος του Αναστάση. Αυτό που προσπαθώ τώρα, που είναι πολύ μικρούλης ακόμα, είναι να προστατεύω τον γιο μου και να τον ακούω γιατί, τώρα αρχίζει να διαμορφώνεται», δηλώνει ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

«Είναι η φάση που θες να τον ακούς και να πηγαίνεις με τα δικά του θέλω, γιατί ό,τι και να κάνεις εσύ, μπορεί εκείνος να θέλει κάτι άλλο. Όσο μπορώ κάνω αυτό που θέλει εκείνος, προσπαθώντας φυσικά να κρατήσω το όριο και κάποιους κανόνες», συμπληρώνει ο ηθοποιός στη Νάνσυ Παραδεισανού.

«Τα Χριστούγεννα πριν γίνω μπαμπάς με τα Χριστούγεννα τώρα δεν έχουν καμία σχέση. Η εορταστική ατμόσφαιρα, όταν είσαι εργένης, δεν έχει καμία σχέση με το πως είναι όταν είσαι γονιός, όταν έχεις οικογένεια. Είναι κάτι διαφορετικό. Δε μου λείπει το προηγούμενο», εξομολογείται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Φέτος είναι τα πρώτα Χριστούγεννα που θα περάσω όντας χωρισμένος. Είναι και αυτό κάτι διαφορετικό. Θα δουλεύω αλλά θα έχω και το παιδί κάποιες ώρες. Προσαρμοζόμαστε όμως», παραδέχεται ο ηθοποιός.

«Το 2023 για τα προσωπικά μου ήταν μια δύσκολη χρονιά, βγήκε το διαζύγιο και πορευόμαστε. Στη δουλειά όμως έκανα ωραία πράγματα μέσα στο 2023. Για το 2024 θέλω υγεία, ψυχική και σωματική υγεία, να έρθουν ωραία πράγματα στη δουλειά και να καμαρώνω τον γιο μου», κατέληξε στη συνέντευξή του ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.