«Απέβαλα στο J2US, την ώρα που αιμορραγούσα βγήκα στη σκηνή» (ΒΙΝΤΕΟ)

J2US τηλεοπτικό σόου

Συγκλονιστική αποκάλυψη γνωστής τραγουδίστριας

Σε μία απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε γνωστή τραγουδίστρια για την περίοδο που συμμετείχε στο τηλεοπτικό σόου J2US.

Πρόκειται για την Δέσποινα Ολυμπίου, η οποία συμμετείχε στο J2US μαζί με τον Γιώργο Γιαννόπουλο την περασμένη περίοδο. Η αγαπητή τραγουδίστρια, η οποία μίλησε στο Pop Up, άφησε άφωνη την Χριστιάνα Κοχλατζή, όταν αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια του τηλεοπτικού σόου απέβαλε.

«Ζούσα μια πολύ όμορφη περίοδο στο J2US αλλά δυστυχώς είχα αποβάλει. Έγινε πολύ νωρίς, στον ενάμιση μήνα της εγκυμοσύνης. Την ώρα που είχα την αιμορραγία είχα βγει στη σκηνή. Δεν το κατάλαβε κανείς. Το είπα μόνο σε ένα κορίτσι που ήταν στο καμαρίνι. Δεν ήθελα αυτό να είναι θέμα προς συζήτηση, για διαφήμιση», είπε η Δέσποινα Ολυμπίου.

Η Δέσποινα Ολυμπίου μίλησε επίσης και για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Γιαννόπουλο.

«Η σχέση μας με τον Γιώργο Γιαννόπουλο πέρασε από 40 κύματα και βράχια μαζί. Ο Γιώργος είναι ένα άτομο που δεν ακούει κανέναν. Πιστεύει ότι αυτό που είναι… είναι και θέλει πάρα πολύ κόπο να του περάσεις κάτι. Ναι μεν έχω την ικανότητα και την υπομονή, αλλά είχαμε φτάσει σε ένα σημείο που κάποια στιγμή σήκωσα τα χέρια ψηλά.

Δεν είμαι άτομο που τσακώνομαι, αλλά θύμωσα κάποια στιγμή γιατί δεν μπορούσα να κάνω τη δουλειά μου. Θέλω να αγκαλιάζω τους γύρω μου, φτάνει όμως να μη χαθεί η μπάλα του αλληλοσεβασμού. Αυτό συνέβη μεταξύ μας γι’ αυτό και θύμωσα», ανέφερε η Δέσποινα Ολυμπίου.

Πηγή: ALPHA, zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.