Χριστόφορος Παπακαλιάτης: “Πιστεύω ότι με τον δεύτερο κύκλο του Μaestro η ιστορία θα κλείσει”

Παπακαλιάτης

Τι ανέφερε για τα γυρίσματα της σειράς

Στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» μίλησαν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου, σχετικά για την επόμενη σεζόν της σειράς του MEGA «Μaestro».

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μίλησε για τα γυρίσματα του «Μaestro» που βρίσκονται σε εξέλιξη και θα προβληθεί στο δεύτερο μέρος της σεζόν – από την άνοιξη δηλαδή – και αποκάλυψε ποσό χαρούμενος είναι για το παγκόσμιο ταξίδι της σειράς μέσω Netflix.

Η Kλέλια Ανδριολάτου μίλησε και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη που ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης παρακολούθησε την πρεμιέρα της παράστασης που πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί «Ο εραστής» στο θέατρο Νέου Κόσμου και δηλώνει ανυπόμονη για τον δεύτερο κύκλο του «Μaestro».

«Η Κλέλια πέρα από ανακουφιστικά όμορφη είναι και πάρα πολύ ταλαντούχα. Πρέπει να δουν όλοι αυτό το έργο γιατί είναι εξαιρετική και είμαι πολύ υπερήφανος», τόνισε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ειδικά για το μέλλον της σειράς «Μaestro» δήλωσε: «Τελειώσαμε τα γυρίσματα του πρώτου μέρους του δευτέρου κύκλου του ‘Μaestro’. Ο δεύτερος κύκλος θα βγει ανάλογα με το MEGA και το Netflix εκεί γύρω στον Μάρτιο με Απρίλιο ή Μάϊο, θα δείξει το ταξίδι του ‘Μaestro’ το έχω ζήσει έντονα και το ζω και αισθάνομαι πολύ τυχερός για όλο αυτό που γίνεται. Δεν μπορώ να κάνω περισσότερα επεισόδια όσο και αν συναισθηματικά θα ήθελα. Πιστεύω ότι με τον δεύτερο κύκλο του ‘Μaestro’ η ιστορία θα κλείσει».

Από την πλευρά της, η Κλέλια Ανδριολάτου σημείωσε: «Πάντα έχεις άγχος σε μια παράσταση αλλά είμαι πολύ χαρούμενη. Κάλεσα τον Χριστόφορο στην πρεμιέρα μου, είχα άγχος που ήταν από κάτω αλλά πιο πολύ χαρά γιατί με στηρίζει και με αγαπάει πολύ.

Κάθε φορά είναι και καλυτέρα στα γυρίσματα, πονάνε τα ζυγωματικά μου από τη χαρά μου. Αυτά τα δυο χρόνια του ‘Μaestro’ έχω γεμίσει με τόση αγάπη , νιώθω ότι ανήκω σε μια οικογένεια. Θέλω να ελπίζω ότι στο δεύτερο κύκλο θα έρθω κοντά με τον Ορέστη».