Χρήστος Λούλης: “Οταν τα χάνεις όλα, χάνεις κι ένα κομμάτι από την ψυχή σου”

Χρήστος Λούλης

Τόνισε ο ηθοποιός σε συνέντευξη

Συνέντευξη στο περιοδικό 7 Μέρες Tv και τη δημοσιογράφο Έφη Θεοδωρίδου παραχώρησε ο Χρήστος Λούλης, πριν επανέλθει με τον «Όρκο 2» στην ΕΡΤ.

Μέσα σε όλα, ο γοητευτικός πρωταγωνιστής μίλησε για το ολοκληρωτική ήττα που υπέστη ο χαρακτήρας που ερμηνεύει στη σειρά καθώς και την επιρροή των social media στο χτίσιμο μιας καριέρας.

Είναι ποτέ κανείς έτοιμος να τα χάσει όλα;

“Όχι. Θέλουμε να λέμε ότι δεν μας ενδιαφέρουν αυτά που έχουμε, αλλά μας ενδιαφέρουν και μας παραενδιαφέρουν. Όταν τα χάνεις όλα, δεν χάνεις μόνο αυτά που έχεις, χάνεις κι ένα κομμάτι από την ψυχή σου. Κι όταν λέω όλα, δεν εννοώ τα λεφτά, αλλά το σπίτι σου, την ελευθερία σου, τους φίλους σου.

Χάνεις το μυαλό σου και μπαίνεις σε μια κατάσταση αβεβαιότητας, όπου είσαι μόνος και όλοι οι άλλοι είναι εχθροί. Είναι εφιαλτικό!”.

Στον βαθμό που έχουν αναπτυχθεί πλέον τα social media, μπορούν να φτιάξουν και μια καριέρα;

“Μπορούν να δημιουργήσουν μια εντύπωση. Ή μπορούν να φτιάξουν μια καριέρα για τα social media. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βγάζουν λεφτά από τα social media.

Αλλά σε ό,τι αφορά το θέατρο και την υποκριτική, δεν μπορούν να φτιάξουν καριέρα. Μπορούν να βοηθήσουν να γίνει γνωστός, αλλά στο τέλος δεν θα καταφέρεις να δουλέψεις ως ηθοποιός αν δεν το έχεις”.