Δανάη Μιχαλάκη: “Με χαλούσαν τα πάντα και χαλούσα κι εγώ τους γύρω μου”

Δανάη Μιχαλάκη

Τι αποκάλυψε η ηθοποιός

Η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα με αφορμή την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ, Παραλία.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε από καρδιάς στην επιλογή να ακολουθεί πια έναν ζεν τρόπο ζωής, την περίοδο που ήταν συνεχώς «στην τσίτα» καθώς και την πίστη που την χαρακτηρίζει στις ενέργειες και το κάρμα.

Όποιος μιλά μαζί σου αισθάνεται ότι έχεις καλή ενέργεια. Εκπέμπεις αυτό το ζεν που ανέφερες νωρίτερα. Έτσι είναι η φύση σου;

“Έτσι την έκανα τη φύση μου”.

Έκανες ψυχοθεραπεία για να το καταφέρεις;

“Όχι, δεν έχω κάνει. Δεν είμαι κατά της ψυχοθεραπείας, απλώς θεωρώ ότι δεν έχει χρειαστεί ακόμη. Μεγαλώνοντας και περνώντας από διάφορα στάδια, ήμουν πολύ «στην τσίτα». Με χαλούσαν τα πάντα και χαλούσα κι εγώ τους γύρω μου. Βλέποντας λοιπόν ότι αυτό δεν λειτουργούσε, προσπάθησα με τον καιρό να το αλλάξω και ηρέμησα”.

Ποια περίοδος ήταν εκείνη;

“Ήταν η περίοδος κατά την οποία έφευγα από την εφηβεία, παρότι και η εφηβεία ήταν όλη στα κόκκινα! Τότε άρχισα να σκέφτομαι ότι δεν πρέπει να λειτουργώ έτσι. Με επηρέασε επίσης το γεγονός ότι η συμπεριφορά μου είχε αντίκτυπο στους γύρω μου. Δεν μπορώ να πω ότι έκανα κάτι συγκεκριμένο για να αλλάξω. Απλώς σκέφτηκα”.

Έχεις ασχοληθεί ποτέ με ενέργειες;

“Δεν έχω ασχοληθεί, αλλά πιστεύω πολύ στις ενέργειες, στο κάρμα και στο ότι αν θέλουμε κάτι πολύ, η ζωή θα μας το φέρει. Βέβαια, πρέπει να προσπαθούμε κι εμείς. Πρέπει να πιστέψουμε σε κάτι, να το κυνηγήσουμε και να το αξίζουμε κιόλας. Δεν θα μας χτυπήσει κανείς την πόρτα για να μας πει «σε θέλουμε». Εγώ επτά χρόνια πάλευα να βρω δουλειά. Πιστεύω λοιπόν σε κάποια ενέργεια, στη μοίρα ή απλώς στη δύναμη του να μην τα παρατάς”.

Πηγή: zappit.gr