Δημάκης για Μάνου: «Δεν υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούμε, ούτε μια στο τρισεκατομμύριο»

Ερασμία Μάνου Βασίλης Δημάκης σύμφωνο συμβίωσης

Δήλωσε ότι θα την αγαπάει πάντα

Για τον χωρισμό του από την Ερασμία Μάνου, λίγους μήνες μετά το σύμφωνο συμβίωσης, μίλησε ο Βασίλης Δημάκης.

Ειδικότερα, ο Βασίλης Δημάκης αναφέρθηκε στους λόγους που δεν προχώρησε η σχέση του με την κόρη της Σοφίας Βόσσου.

«Έκανα μια ανάρτηση η οποία είναι σχετική με τα παρελκόμενα. Δηλαδή, την Τρίτη έχω κανονίσει με τον κύριο Αντωνίου, τον συμβολαιογράφο να προσέλθει στο κατάστημα, έτσι ώστε να λύσουμε το σύμφωνο συμβίωσης, το οποίο είχαμε συνάψει τότε» είπε στην εκπομπή «Πρωινό».
«Είναι μια γυναίκα που θα συνεχίσω να αγαπάω»

Στη συνέχεια, ο άλλοτε σύντροφος της Ερασμίας Μάνου, πρόσθεσε: «Όνειρα κάνουν όλοι, αλλά το θέμα είναι ότι είναι λόγοι που δεν μπορούν να υπερνικηθούν από κανέναν μας. Τουλάχιστον από την πλευρά μου σίγουρα και δεν μας επιτρέπουν για κανένα λόγο να είμαστε μαζί άλλο πια. Είναι μια γυναίκα που αγαπάω, που αγάπησα και θα συνεχίσω να αγαπώ. Όπως κάθε γυναίκα που της είπα ότι την αγαπώ, γιατί όταν λες “σ’ αγαπώ”, σημαίνει ότι την αγαπάς. Είναι ένας άνθρωπος που λατρεύω, εκτιμώ, σέβομαι. Το καλύτερο για όλους μας είναι αυτό και για εμάς και για άλλους τρίτους, ίσως…».

«Ούτε μια στο τρισεκατομμύριο δεν θα τα ξαναβρούμε»

Για το ενδεχόμενο να τα ξαναβρούν, ο Βασίλης Δημάκης ήταν κάθετος, λέγοντας: «Όχι δεν είναι παροδικός ο χωρισμός, παροδικά είναι τα καιρικά φαινόμενα. Όταν αποφασίζεται κάτι, αποφασίζεται. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, ούτε μια στο τρισεκατομμύριο, για κανέναν λόγο».

Όσο για το πότε αποφάσισαν να χωρίσουν, ο Βασίλης Δημάκης είπε: «Παραμονή Πρωτοχρονιάς κι έπειτα. Δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα, ούτε συννεφάκι καν. Τα μόνα συννεφάκια που υπήρξαν, ήταν αυτά που ταξιδεύαμε μαζί και ονειρευόμασταν χίλια δύο πράγματα. Αλλά υπάρχει και ο Θεός Δίας που ρίχνει κεραυνούς, τώρα κάποια στιγμή θα βγει στην επιφάνεια ποιος είναι ο Θεός Δίας. Δεν αφορά τρίτο πρόσωπο, δηλαδή κάποιος σύντροφος, μια δικιά μου ή κάποιος σύντροφος νέος της.

Απλά σας λέω, είναι λόγοι οι οποίοι δεν μπορούν να υπερνικηθούν για κανένα λόγο. Το βιώνω μια χαρά γιατί είναι κοινή συναινέσει. Όλο αυτό το bullying που φάγαμε, ενίοτε από τα κανάλια και από τον κόσμο απέξω, με τα σχόλια τους τα κακεντρεχή και τα λοιπά και τα λοιπά… Τα οποία ουδέποτε εγώ προσωπικά δεν έδωσα σημασία. Άστους να λένε ό,τι θέλουν, δεν θα ορίσω τη ζωή μου με βάση τα λεγόμενα τρίτων. Δεν έχουν καμία εξουσία πάνω σε εμένα, κανένας άλλωστε».