Διαζύγιο για τον Χιου Τζάκμαν και την Ντέμπορα Λι Φέρνες

Εδω και πολλά χρόνια, το ζευγάρι Χιου Τζάκμαν – Ντέμπορα Λι Φέρνες, δεχόταν κάθε είδους σχόλια για το γεγονός πως η ηθοποιός είναι 13 χρόνια μεγαλύτερη του “Γούλβεριν”.

Ο 54χρονος Αυστραλός ηθοποιός όμως και η 67χρονη συμπατριώτισσα σύζυγος του, με την οποία και προχώρησαν στην υιοθεσία δύο παιδιών δεν έδωσαν ποτέ σημασία σε αυτά τα κακεντρεχή σχόλια, με τον ίδιο να δηλώνει, όποτε του δινόταν η ευκαιρία, πανευτυχής που παντρεύτηκε τον πρώτο του, κεραυνοβόλο έρωτα.

«Ευλογηθήκαμε να μοιραστούμε σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί»

Από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν 27 ολόκληρα χρόνια και οι γάμοι ανάμεσα σε μια μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκα και έναν νεότερο άνδρα, όχι μόνο δεν σοκάρουν, αλλά παρουσιάζονται σαν την τάση της εποχής. Ατυχώς, χθες έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι, που πορεύτηκε πλάι πλάι σχεδόν τρία χρόνια μαζί, χωρίζει διατηρώντας ως πρώτη προτεραιότητα την όμορφη οικογένεια που δημιούργησαν μαζί.

«Ευλογηθήκαμε να μοιραστούμε σχεδόν τρεις δεκαετίες μαζί σαν σύζυγοι σε έναν υπέροχο και αγαπημένο γάμο. Το τάξιδι μας τώρα αλλάζει και αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να κυνηγήσουμε ξεχωριστά την προσωπική μας ανάπτυξη», έγραφε η κοινή ανακοίνωση του ζευγαριού, πoυ δημοσιεύτηκε στο περιοδικό People.

«Προχωράμε σε αυτό το νέο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και ευγένεια. Εκτιμούμε βαθύτατα την κατανόηση και τον σεβασμό σας στην ιδιωτικότητα της οικογένειας μας που προσπαθεί να βρει το δρόμο της σε αυτή τη μεταβατική περίοδο στις ζωές μας», κατέληξε το ίδιο κείμενο.

Πηγή φωτό: Twitter (Hugh Jackman)