Δημήτρης Κόκοτας: “Συνειδητά έχω μια μεγάλη αποχή από τα media” (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημήτρης Κόκοτας

Τι είπε για τις υψηλές χρηματικές αμοιβές των καλλιτεχνών

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο Δημήτρης Κόκοτας στη Σοφία Ραφτοπούλου και την κάμερα της εκπομπής Fay’s Time.

Μέσα σε όλα, ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στην αποχή από τα φώτα της δημοσιότητας αλλά, τις υψηλές χρηματικές αμοιβές των καλλιτεχνών και τον αείμνηστο πατέρα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Κόκοτας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχω μια μεγάλη αποχή από τα media και αυτό είναι κάτι το οποίο γίνεται συνειδητά. Ίσως γιατί δεν ήθελα να παρουσιάσω κάτι, ίσως γιατί δεν θεωρούσα κάποιο τραγούδι έτοιμο να βγει και να το κυκλοφορήσουμε. Όμως δεν σταμάτησα ποτέ να τραγουδάω».
Διαβάστε επίσης  Μιχάλης Ρακιντζής: Αινιγματικός για τη σχέση του με την Σοφία Αρβανίτη (ΒΙΝΤΕΟ)

«Τα μεγάλα ποσά που ακούμε για τους καλλιτέχνες δεν τα έχω δει εγώ στην καριέρα μου. Είναι υποκειμενικό επίσης το τι θεωρεί κάποιος μεγάλο ποσό ή υπέρογκο. Επίσης. πρέπει να πω ότι πολλές φορές μας αρέσει τα πράγματα να τα συζητάμε ή να τα μεταφέρουμε μεγεθύνοντας τα. Οπότε ακούς πολλά υπερφίαλα, τραγικά νούμερα που θεωρώ προσωπικά ότι ανήκουν στον χώρο της φαντασίας».

«Σε ό,τι κι αν έλεγε ο πατέρας μου, είτε μέσα σε μια εβδομάδα είτε σε έναν μήνα είτε σε έναν χρόνο, έπεφτε μέσα και δικαιωνόταν. Πάντα» συμπλήρωσε, επίσης, ο Δημήτρης Κόκοτας στην ψυχαγωγική εκπομπή.