Ελένη Φουρέιρα: “Μου είπαν έλα μωρέ το αλβανάκι θέλει να κάνει και καριέρα”

Φουρέιρα

Tι αποκάλυψε η τραγουδίστρια

H δημοφιλής τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα ήταν καλεσμένη σε podcast του Fipster στο YouTube.

Μεταξύ άλλων, η Ελένη Φουρέιρα αποκάλυψε γιατί έκρυβε για κάποια χρόνια την πραγματική καταγωγή της.

«Όταν ήμουν 20 χρονών ήρθα στην Ελλάδα και μεγαλώνοντας έμαθα ότι ήταν κακό να είσαι από την Αλβανία, κάπως σε βρίζουν, χωρίς όμως μικρή να αντιλαμβάνομαι γιατί γίνεται αυτό. Μεγαλώνοντας αυτό έγινε ένα αγκάθι στη ψυχούλα μου, το οποίο κάθε φορά που περνούσα από μια παρέα, τους κοιτούσα να δω πώς θα αντιδράσουν. Θα ήθελα να μην είχα βιώσει τον ρατσισμό για να μην έχω αγκάθι και να πω “Παιδιά είμαι από την Αλβανία”. Δεν είναι σούπερ;», αναρωτήθηκε η Ελένη Φουρέιρα και συνέχισε:

«Δυστυχώς αυτό δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό σε μια τέτοια εποχή. Δεν θα άλλαζε αυτό. Θα έπρεπε να ήταν αλλιώς αλλά δεν ήταν. Μιλάω για την Ελένη που τότε ξεκινούσε την καριέρα της, τι άγχος είχε. Αυτό που έχω βιώσει με έκανε αυτό που είμαι πια. Θα γυρίσει να μου πει κάποιος “Εσύ που ντρεπόσουν…”, όχι δεν ντρεπόμουν εγώ. Μπερδεύεται ο κόσμος. Φοβάται την κατακραυγή και την αντίδραση του κόσμου. Μακάρι να άλλαζε. Εγώ μέσα μου είμαι πολύ καλά».

«Θα μάθω στο παιδί μου ό,τι θέλει να κάνει και να είναι περήφανος για αυτό. Το έχω βιώσει και είναι πολύ περίεργο συναίσθημα. Η μικρή Ελένη δεν είχε τα κότσια τότε να το πει» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Φουρέιρα και στη συνέχεια εξομολογήθηκε: «Ρε αγάπη μου είχα πάει σε δισκογραφική και όταν έκλεισα την πόρτα μου είπαν μετά “Έλα μωρέ το αλβανάκι τώρα θέλει να κάνει και καριέρα».

Πηγή: zappit.gr

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (foureira)