Ανδρέας Μικρούτσικος: “Η Ελένη Φουρέιρα δεν κάνει για κριτική επιτροπή”

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε σήμερα (1/10) ο Ανδρέας Μικρούτσικος, προκειμένου να σχολιάζει την πρεμιέρα που έκανε χθες το βράδυ το Fame Story.

«Ο Light είναι η καλύτερη έκπληξη για μένα, γιατί δεν ξέρω τι να περιμένω και αυτό το απέδειξε χθες. Απλώς έκανε δύο ολισθήματα», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο πάνελ της Σίσσυς Χρηστίδου.

«Το πρώτο λάθος ήταν η ιστορία με τον Μαραβέγια, που είπε ότι δεν γνωρίζει το τραγούδι «Πιο χαμηλά Λόλα». Οφείλει να το ξέρει ως κριτική επιτροπή, το χαρακτήρισε boring. Είναι μακριά νυχτωμένος με αυτή τη λογική. Δεν λέει να ανοίξει τα μάτια του ενώ θέλει να κριτικάρει τα πάντα», συνεχίζει ο παρουσιαστής.

«Το δεύτερο φάουλ ήταν που είπε σε ένα παιδί για τον Παντελή Παντελίδη ότι τον μιμείται και ότι κάτι τέτοιο δεν τον αφορά, ενώ σε έναν άλλο που είπε ένα τραγούδι του Κωνσταντίνου Αργυρού είπε: όλο το καλοκαίρι ήμουν με τον Κωνσταντίνο, τον έχω ακούσει πώς το τραγουδάει και εσύ απέχεις από αυτόν. Τελικά, ρε μάγκα, να μοιάζει με το πρότυπο ή να μη μοιάζει; Με δυο μέτρα και δυο σταθμά δεν γίνεται», υπογραμμίζει ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Η παρουσία του όμως είναι η πιο καταλυτική στην κριτική επιτροπή. Θα έλεγα όχι στον διευθυντή μίας δισκογραφικής εταιρείας και όχι και στο πουλέν του, την Ελένη Φουρέιρα, που μου αρέσει σαν τραγουδίστρια αλλά δεν είναι για κριτική επιτροπή.

Τα λέει όλα γλυκούλικα, είναι σαν να θέλει να πείσει το τηλεοπτικό κοινό ότι εγώ δεν πειράζω κανέναν, όλοι είναι τρυφερά, νεοσσοί που θα έρθουν στην αγκαλιά μου. Αυτό δεν λέγεται κριτική επιτροπή», επισημαίνει αμέσως μετά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Πηγή: zappit.gr