Ανδρέας Μικρούτσικος: “Θα έλεγα ότι απέτυχα ως πατέρας αν ήμουν στην θέση του Γιώργου Νταλάρα”

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε σήμερα τις σχέσεις που έχει ο Γιώργος Νταλάρας με την κόρη του.

«Είναι πολύ σκληρή η θέση της Γεωργιάννας, πολύ τίμια και δεν θέλει να πει ψέματα. Εγώ αν ήμουν στη θέση του Γιώργου Νταλάρα, θα είχα ταραχθεί. Όχι ότι δεν το ξέρει αλλά εξωραΐζουμε πάντα τα πράγματα, δηλαδή αν δεν έχουμε την παρουσία και τη συμπεριφορά που πρέπει, αν έχουμε βάλει κάποια στραβά στην οικογένεια, τα εξωραΐζουμε», ανέφερε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Το να λέει αυτή την κουβέντα το παιδί για μένα είναι δαμόκλειος σπάθη. Εγώ στη θέση του θα έλεγα: απέτυχα ως πατέρας», τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στο Super Κατερίνα της Τρίτης (12/3).

«Στη ζωή κάνουμε ένα επάγγελμα, κάνουμε διάφορα projects αλλά το πιο σημαντικό είναι του γονιού. Τελεία και παύλα. Αν ρωτήσεις έναν γονιό «ποιο είναι το σπουδαιότερο πράγμα που έχεις κάνει;», θα σου απαντήσει: ο γιος μου ή η κόρη μου», συμπληρώνει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην τοποθέτησή του.

«Αν λοιπόν στο βασικότερο project βγαίνει το παιδί και λέει αυτό, εμένα είναι κάτι που θα μου τάραζε όλη μου τη ζωή και θα με έκανε να δω τι στον διάολο έγινε, πού είναι το κακό των πραγμάτων», κατέληξε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο σχόλιό του για τον Γιώργο Νταλάρα.