Ξεκαθαρίζει η Καινούργιου για Μικρούτσικο: “Εγώ κάθομαι στο ένα πόδι μαζί του”

Αρκετές φορές έχουν έρθει σε αντιπαράθεση η Κατερίνα Καινούργιου και ο Ανδρέας Μικρούτσικος στον “αέρα” της εκπομπής “Super Κατερίνα”.

Με αφορμή τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος στο περιοδικό ΟΚ! και όσα ανέφερε ο ίδιος για τη συνεργασία του με την παρουσιάστρια του Alpha, η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τη δική της τοποθέτηση το πρωινό της Τετάρτης (24/4), ξεκαθαρίζοντας τη θέση της απέναντί του.

«Επειδή διάβασα όλη τη συνέντευξη, τον τιμούν όλα αυτά που είπε. Είπε πράγματα για τον Νίκο (Κοκλώνη) που ο ίδιος δεν τα έχει πει ποτέ. Το πόσο τον έχει βοηθήσει στα νοσοκομεία, που κάλυψε όλο το οικονομικό. Αυτά δεν τα έχει πει ο Νίκος ούτε σε μένα. Δεν θέλει να ακούγονται», είπε αρχικά η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της.

«Όλα όσα είπε ισχύουν. Ποτέ δεν είπε ο Νίκος «μην τσακωθείς ή μην προσβάλλεις την Κατερίνα». Ίσα-ίσα σε μένα έχει πει «είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, θέλει σεβασμό» και τα λοιπά», σχολίασε αμέσως μετά η Κατερίνα Καινούργιου για το κομμάτι της αλληλεπίδρασης με τον συνεργάτη της.

«Όσοι διαπληκτισμοί και να έχουν γίνει, με το που φεύγουμε από δω, αυτό τελειώνει. Δεν θα συνεχιστεί κάτι μετά. Διαφωνούμε στον αέρα και τελείωσε. Είμαστε και οι δύο πολύ ειλικρινείς και αυτό πολλές φορές το πληρώνουμε», επισημαίνει η οικοδέσποινα του Super Κατερίνα.

«Ο Ανδρέας με βλέπει σαν παιδί του, δεν υπάρχει κάτι περίεργο από πίσω. Δεν θα του έλεγε ποτέ ο Νίκος «Ανδρέα, όρθιος στο ένα πόδι». Ούτε εγώ θα πω ποτέ «Ανδρέα, μην πεις αυτό, γιατί είμαι η παρουσιάστρια. Εγώ κάθομαι στο ένα πόδι με τον Αντρέα και καλά κάνω, γιατί σέβομαι την πορεία του», καταλήγει στην τοποθέτησή της η Κατερίνα Καινούργιου.

*Φωτογραφία αρχείου