Ξέσπασε για τον Μικρούτσικο η Καινούργιου: «Με αποδομεί από δω και από κει, είμαι σε σοκ» (ΒΙΝΤΕΟ)

Μικρούτσικος Καινούργιου

Οσα είπε η παρουσιάστρια για τον συνεργάτη της

Την απάντησή της στις αιχμηρές δηλώσεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για την ίδια και την εκπομπή της έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης «ξεσπάθωσε» προκειμένου να υποστηρίξει τη θέση της απέναντι στον συνεργάτη της.

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε πως «με πήραν οι γονείς μου μετά από αυτή τη συνέντευξη και μου είπαν «γιατί γίνεται αυτό συνέχεια; Γιατί συνέχεια σε αποδομεί; Γιατί συνέχεια μιλάει αρνητικά για σένα; Γιατί συνέχεια σου επιτίθεται; Του έχεις κάνει κάτι;». Ειλικρινά είμαι σε σοκ διότι δεν πίστευα, όταν έβλεπα αυτή τη συνέντευξη, ότι ο Ανδρέας θα μπορούσε να με αποδομήσει και να μιλάει έτσι για μένα από δω και από κει. Τη στιγμή που τόσα χρόνια είμαστε μαζί και μου λέει τα καλύτερα και πίσω από τις κάμερες».
«Δεν υπήρχαν ποτέ διαπληκτισμοί, του ζητώ συνέχεια να με διορθώνει, ενδιαφέρομαι για αυτόν. Ειλικρινά σας μιλάω, δεν του έχω απαγορεύσει ποτέ να πει την γνώμη του και να προσβάλλει τον Γιάννη, την Χρύσλα, τον Γρηγόρη ή εμένα. Και πάλι λέγαμε πως σεβόμαστε έναν άνθρωπο που έχει τέτοια πορεία, που είναι μεγαλύτερος στην ηλικία και από τον πατέρα μου και να τον αφήνουμε να πει την γνώμη του. Έχω διαπληκτιστεί με τους συνεργάτες μου πόσες φορές, επειδή ο Ανδρέας μπορεί να τους έχει προσβάλλει, αλλά πάλι λέμε ότι «είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος και έχει μια πορεία». Με έχουν πάρει κυρίες της ενημέρωσης και μου έχουν πει «πως επιτρέπεις σε αυτόν τον άνθρωπο να μιλάει έτσι για εμάς». Ακόμα και όταν ένιωθα να πνίγομαι, τον έβαζα πάνω από όλα. Οι γονείς μου με έμαθαν να σέβομαι τους μεγαλύτερους και τους ανθρώπους που έχουν μια εμπειρία.

Δείτε επίσης: Τα… έβαλε με την Καινούργιου ο Μικρούτσικος: «Είναι ο καλύτερος “καβαλάρης” της αυτοαναφορικότητας»

«Ακόμα κι όταν μου έλεγαν ότι η εκπομπή βγάζει μια τοξικότητα και μια ένταση, που πολλές φορές οφειλόταν σε αυτό, εγώ έσκυβα το κεφάλι και έλεγα ότι ο Ανδρέας ξέρει καλύτερα. Ακόμα και σε ένα σκηνικό που έχω μετανιώσει πάρα πολύ, το οποίο αφορούσε στη Φαίη Σκορδά και έχω ζητήσει δημόσια συγνώμη στην κοπέλα, ήταν επειδή ο Ανδρέας δεν καταλάβαινε αυτό που ήθελα να πω και με έφερε εκτός εαυτού».

«Όλοι έχουμε κάνει λάθη αλλά το να βγαίνει στα άλλα κανάλια και κάθε μέρα να με αποδομεί… Πείτε μου, αν έχω κάνει κάτι λάθος ρε παιδιά;» αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου δίνοντας τον λόγο στους συνεργάτης της προκειμένου να πάρουν και εκείνοι, την ίδια, θέση στο συγκεκριμένο θέμα.