Καινούργιου: «Διαφωνώ με τη Φαίη Σκορδά, δε γίνεται να προσβάλλεις τηλεοπτικά τη Λυμπεράκη και να το επικροτούμε» (ΒΙΝΤΕΟ)

Καινούργιου

Με αφορμή τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή τις δηλώσεις της Σάννυς Μπαλτζή και την στήριξή της στον Νίκο Καρβέλα για τη συνέντευξη που έδωσε στην Νίκη Λυμπεράκη, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο που μίλησε ο συνθέτης προς την παρουσιάστρια και διαφώνησε με την Φαίη Σκορδά η οποία ανέφερε πως θα ήθελε να βρίσκεται στη θέση της Λυμπεράκη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

«Νομίζω ότι κάπου διάβασα και μου κάνει εντύπωση. Η Φαίη Σκορδά είπε ότι θα ήθελε να είναι στη θέση της Νίκης Λυμπεράκη γιατί ήθελε να πει κάποια πράγματα ο Καρβέλας και δεν το αντιληφθήκαμε. Όχι, εγώ διαφωνώ και με την Σάννυ και με την Φαίη, αν το είπε έτσι ακριβώς και το λέω με σεβασμό. Δεν γίνεται να προσβάλλεις τηλεοπτικά μία γυναίκα όπως είναι η Λυμπεράκη και όλο αυτό να το επικροτούμε» ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης  Καινούργιου εναντίον Σκορδά: "Εγώ δεν παίρνω διευθυντικά στελέχη από πίσω να πω ότι αυτή δεν κάνει" (ΒΙΝΤΕΟ)
«Ο Καρβέλας είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος, έχει κάνει επιτυχίες, είναι συνθέτης, αλλά αυτό που έγινε στον τηλεοπτικό αέρα να μην την αφήνει να μιλήσει, να την προσβάλει, να μειώνει τη νοημοσύνη της και τον επαγγελματισμό της για εμένα είναι απαράδεκτο. Και ειδικά οι γυναίκες πρέπει να τη στηρίξουμε» τόνισε η Κατερίνα Καινούργιου.