Καινούργιου για Μπάρκα: “Ηταν ανήθικο – Η μητέρα μου έμαθε να μην αγγίζω σχέση φίλης μου” (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατερίνα Καινούργιου

Επανήλθε στο προσκήνιο η κόντρα που έχει η Κατερίνα Καινούργιου με την Δανάη Μπάρκα με αφορμή τη φερόμενη σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η Καινούργιου παραχώρησε συνέντευξη στο Happy Day και όταν ρωτήθηκε για το θέμα, είπε:

«Πολύ συνειδητά δεν μίλησα γιατί ήθελα να σεβαστώ τον εαυτό μου και τους τηλεθεατές στην εκπομπή. Συνδέθηκα πάρα πολύ μαζί του και ακόμα τον αγαπάω. Με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό που έγινε.
Κολλητές δεν ήμασταν όντως. Όμως όταν έναν άνθρωπο. Τον Φίλιππο τον γνώρισε από μένα. Τον γνώρισε σε μία περίοδο που έκλαιγα για τον Φίλιππο. Το θεωρώ και ανήθικο. Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι ότι δεν μου έστειλε ένα μήνυμα μετά, ότι ήταν λάθος μου».

Διαβάστε επίσης  Η απάντηση του Λάμπρου Κωνσταντάρα στην Κατερίνα Καινούργιου: "Μου έριξε έναν οχετό, μου χρέωσε πράγματα που δεν είπα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε εδώ: Κώστας Τσουρός για Καινούργιου και Μπάρκα: «Σαλιαρίζουν όλοι μεταξύ τους και να τα αποτελέσματα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε στη συνέχεια: «Με τον Φίλιππο μίλησα. Με τη Δανάη ποτέ. Ποτέ μα ποτέ άντρα ή φίλο φίλης σου δεν τον αγγίζεις, έτσι με μεγάλωσε η μητέρα μου. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του, μπορεί έτσι να έχει μεγαλώσει. Δεν αλλάζει για μένα ακόμα και αν με πάρει τηλέφωνο. Για μένα αυτοί οι άνθρωποι είναι delete».

Οταν ρωτήθηκε για τον Νίκο Κοκλώνη και την στάση του για το θέμα, απάντησε πως την ενόχλησε ότι κράτησε ίσες αποστάσεις από την ίδια και την Δανάη Μπάρκα.