Κώστας Τσουρός για Καινούργιου και Μπάρκα: «Σαλιαρίζουν όλοι μεταξύ τους και να τα αποτελέσματα» (ΒΙΝΤΕΟ)

Κώστας Τσουρός

Ο παρουσιαστής υποστήριξε πως οι δύο γυναίκες δεν ήταν φίλες

Στον σάλο που έχει προκληθεί γύρω από τα ονόματα της Κατερίνας Καινούργιου, της Δανάης Μπάρκα και του Φίλιππου Τσαγκρίδη, αναφέρθηκαν στην εκπομπή “Ακόμα δεν είδες τίποτα”.

Ο Κώστας Τσουρός σχολίασε με τη σειρά του το περιστατικό μαζί με τους συνεργάτες της εκπομπής του, κάνοντας μία αιχμηρή τοποθέτηση για τις επιφανειακές δημόσιες σχέσεις που γίνονται στον χώρο.
«Επειδή έχει συζητηθεί τόσο πολύ αυτό το θέμα στις εκπομπές και στα social media και υπάρχει ένα κλίμα ότι η Δανάη, που ήταν φίλη με την Κατερίνα, της πήρε τον πρώην σύντροφο και τα λοιπά… εγώ απλά έχω να πω ότι δεν θυμάμαι ποτέ αυτές οι δύο να ήταν φίλες», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός ανοίγοντας τη συζήτηση στο πάνελ.

«Εγώ που το τελευταίο διάστημα έχω επαφές με τη Δανάη Μπάρκα δεν έχω ακούσει ποτέ να αναφέρεται στην Κατερίνα Καινούργιου. Που σημαίνει ότι, αν ήταν φίλες, κάτι θα είχε ακούσει. Εγώ τη βλέπω με συγκεκριμένες φίλες της», επισημαίνει ο παρουσιαστής του Μεγάλου Καναλιού.

Δείτε επίσης: Στην εκπομπή της Μπακοδήμου σατίρισαν το φιλί της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

«Σε αυτόν τον χώρο – εμένα με βγάζω έξω – όλοι είναι «χαχαχα» και «έλα να βγάλουμε ένα story», σαλιαρίζουν όλοι μεταξύ τους και να τα τα αποτελέσματα με τα stories.

Από κει και πέρα, θεωρώ ότι αν η Δανάη ήταν φίλη με την Κατερίνα Καινούργιου, δεν θα είχε υποστηρίξει με την κούπα τη Φαίη Σκορδά τότε που της είχε επιτεθεί η Καινούργιου», σχολιάζει στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός.

«Μπορεί στον χώρο μας να βρεθούμε κάπου και να βγάλουμε φωτογραφίες με ανθρώπους που δεν μιλάμε καν. Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε φίλοι. Άλλο να είσαι φίλος και άλλο να παρουσιάζεσαι ως φίλος δεν ξέρω για ποιον λόγο», κατέληξε στο σχόλιό του ο Κώστας Τσουρός.