Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Νεκτάριος Λεμονίδης: «Στον γάμο κάποιοι έδωσαν άδειο φάκελο ή και καθόλου»

Ελίζαμπεθ Ελέτσι γάμος

Το ζευγάρι περνάει τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής του

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης, οι οποίοι λίγο μετά τον γάμο τους, μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Το ζευγάρι μοιράστηκε λεπτομέρειες για την τελετή, τα δώρα, αλλά αποκάλυψε και πώς πέρασε την πρώτη νύχτα του γάμου τους.

«Πλέον είμαστε παντρεμένοι, δεν το πιστεύω ούτε εγώ» είπε αρχικά η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Βρήκα τελικά τη γυναίκα των ονείρων μου πιστεύω» τόνισε με τη σειρά του ο Νεκτάριος Λεμονίδης.

Στη συνέχεια, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ανέφερε: «Δεν έχει αλλάξει κάτι, ξυπνήσαμε πιο αγκαλιασμένοι από ποτέ, πιο αγαπημένοι από ποτέ, πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Εγώ λίγο δάκρυσα πριν εμφανιστώ στον Νεκτάριο, στον άνδρα μου, γιατί περίμενα να είχα δίπλα μου τον μπαμπά μου. Αλλά ξέρω ότι ήταν από εκεί ψηλά και με κοιτούσε και με καμάρωνε. Εγώ αυτές τις ημέρες βλέπω και τη μαμά μου και στο όνειρό μου. Κατά τη διάρκεια της τελετής ήταν μια πεταλούδα κάτω στο νυφικό από πίσω και η πεταλούδα σημαίνει ότι είναι αυτές οι ψυχές που έχουν αναπαυτεί. Η μαμά μου ήταν δίπλα μου».

Επίσης, πρόσθεσε: «Περιμέναμε τη Μελίνα Μακρή να τραγουδήσει με τον Ζερό το και να πουν το “Πιο ψηλά” καθώς μπαίναμε εμείς και η Μελίνα ήταν άφαντη. Δεν ήρθε καθόλου, ενώ της κάναμε πόσες κλήσεις και δεν απάντησε ποτέ. Ούτε σήμερα το σήκωσε, δεν ξέρω τι γίνεται. Νομίζω ότι η Νικολούλη πρέπει να τη ψάξει».

Σχετικά με τα δώρα αλλά και την πρώτη νύχτα του γάμου αποκάλυψε: «Δεν θα πούμε ονόματα, αλλά κάποιοι έδωσαν κενό φάκελο και κάποιοι δεν έδωσαν καν φάκελο κιόλας. Την πρώτη νύχτα του γάμου ήμασταν στο τζακούζι μέχρι τις 05.30 το πρωί. Ήταν πολύ ρομαντικά και πριν το τζακούζι και μετά το τζακούζι».

Ενώ, στο τέλος ο σύζυγός της είπε: «Χρόνο πολύ δεν είχαμε, κάτι κάναμε αλλά χρόνο πολύ δεν είχαμε πάντως».