Γουίλ Σμιθ: Η Ακαδημία των Οσκαρ ξεκινά έρευνα για το χαστούκι

Γουίλ Σμιθ

Έγινε έκτακτη σύσκεψη

Οσκαρ 2022: Η Ακαδημία Κινηματογράφου των Όσκαρ «καταδικάζει» το χαστούκι από τον Γουίλ Σμιθ στον Κρις Ροκ και λέει ότι ξεκίνησε επίσημη έρευνα επί του περιστατικού.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, ότι «θα «διερευνήσει περαιτέρω ενέργειες και συνέπειες» σύμφωνα με τη νομοθεσία της Καλιφόρνια και με τα πρότυπα συμπεριφοράς που διέπουν την Ακαδημία Κινηματογράφου.

Μια προσβλητική χειρονομία λόγω ενός αποτυχημένου αστείου σημάδεψε την τελετή των βραβείων των Όσκαρ 2022 με τον Γουίλ Σμιθ πρωταγωνιστή, ο οποίος κατά την ομιλία του ζήτησε συγγνώμη από την Ακαδημία και τους συνυποψηφίους του για τη συμπεριφορά του, όχι όμως από τον κωμικό.

Ο Σμιθ έχασε εντελώς την ψυχραιμία του όταν ο Κρις Ροκ από σκηνής αστειεύτηκε με τα ξυρισμένα μαλλιά της συζύγου του, η οποία πάσχει από αλωπεκία.

Το αστείο που είπε ήταν πως ανυπομονεί να δει την Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ στο sequel του G.I. Jane, μιας ταινίας, όπου η Ντέμι Μουρ εμφανιζόταν επίσης με ξυρισμένο κεφάλι.

Τότε, πήρε φόρα και του έριξε μπουνιά σε ζωντανή παγκόσμια μετάδοση.

Ο ηθοποιός όπως αναφέρει το CNNi, είπε δύο φορές κατά τη διάρκεια του περιστατικού στον κωμικό: «Μην πιάνεις το όνομα της γυναίκας μου στο γ@@@ στόμα σου».

Επικράτησε απόλυτη σιωπή στο κοινό με τον Ροκ να αναφέρει αμήχανα πως: «Αυτή ήταν η μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία της τηλεόρασης».

Πηγή: cnn.gr