Η αποκάλυψη του Γιάννη Σπαλιάρα για θαυμάστρια

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο περιοδικό “Λοιπόν” και τον Παναγιώτη Βαζαίο, ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Μέσα σε όλα, μάλιστα, το γνωστό μοντέλο αποκάλυψε την πλέον ακραία συνθήκη που έχει βιώσει σε τηλεοπτικό γύρισμα καθώς και την αμήχανη στιγμή σε φωτογράφιση.

Όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο του μόντελινγκ έχει συμβεί κάποιο ακραίο περιστατικό που να σε σοκάρει;

“Εχουν συμβεί διάφορα περιστατικά. Αυτό που θυμάμαι έντονα, ήταν όταν μια κοπέλα με πλησίασε για να βγάλει μια φωτογραφία μαζί μου. Ξαφνικά όπως ήρθε να ποζάρει δίπλα μου, με χούφτωσε στα γεννητικά όργανα. Πραγματικά ένιωσα πάρα πολύ αμήχανα και δεν το περίμενα με τίποτα.

Εκείνη την ώρα έμεινα παγωτό. Μετά αναρωτιόμουν έγινε αυτό το περιστατικό; Κι όμως είχε συμβεί! Και στο Λονδίνο επίσης μου έχουν συμβεί τέτοια περιστατικά και από άντρες. Εκεί είναι και πιο απελευθερωμένοι οι άνθρωποι, σου ορμάνε ανά πάσα στιγμή (γέλια)”.

Διαβάστε επίσης  Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν σοκάρομαι από τον αριθμό των συντρόφων του κ. Μπιμπίλα»

Κάτι ακραίο που σου έχει συμβεί σε φωτογράφιση που έχεις κάνει;

“Δεν ήταν σε φωτογράφιση, ήταν σε μια σκηνή από το σίριαλ «Μίλα μου βρώμικα» που συμμετείχα με την Μαρία Κωνσταντάκη που με φαντασιώνεται με εσώρουχο. Με πάει λοιπόν η Μυρτώ Κοντοβά 1 η ώρα τη νύχτα στην πλατεία Καραϊσκάκη και είμαι με λευκό εσώρουχο και τις μπότες μου.

Το αστείο είναι ότι ο περαστικός δεν έβλεπε τις κάμερες γιατί ήταν κρυμμένες στα 150 μέτρα και εγώ ήμουν στο διάζωμα. Πήγαινα και ακουμπούσα στα αυτοκίνητα και έφευγαν με κόκκινο τρέχοντας. Προφανώς είχαν τρομάξει οι άνθρωποι που με έβλεπαν γυμνό τόσο αργά τη νύχτα”.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram: (gspaliaras)