Η Ματθίλδη Μαγγίρα για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια

Μαγγίρα

«Eχει να κάνει με τον άνθρωπο, με την ηθική του βάση και το πνευματικό του υπόβαθρο»

“Με ρώτησε η δημοσιογράφος τι πιστεύεις για την υιοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια και της είπα ότι δεν ξέρω το αποτέλεσμα αυτού, σαν παρατηρήτρια βλέπω τα πράγματα και δεν έχω άποψη” ανέφερε η Ματθίλδη Μαγγίρα.

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένη η Ματθίλδη Μαγγίρα όπου μίλησε για τα επαγγελματικά αλλά και την πρόσφατη συνέντευξή της στο Λοιπόν, όπου μετέφερε την άποψή της σχετικά με το αν μπορεί ένα ομόφυλο ζευγάρι να μεγαλώσει ένα παιδί.

Η ίδια απάντησε στην Φαίη Σκορδά:

«Η συνέντευξη ξεκίνησε με έναυσμα το τραγούδι που έχω βγάλει, το οποίο έχει ένα πολικοοικονομικό και κοινωνικό στίχο. Το τραγούδι λέει ότι λείπει η λεβεντιά γιατί ξεκίνησε από το 1999 η οικονομική κατρακύλα και μετά λέει ήρθε «ο Μπάμπης» να μου εξομολογηθεί ότι βαρέθηκε να είναι άντρας. Βάσει των στίχων πιάσαμε αυτήν την θεματολογία, όπου είπα την άποψή μου.

Θεωρώ ότι οι άντρες έχουν μεταλλαχτεί και δεν είναι της παλιάς κοπής.

Με ρώτησε η δημοσιογράφος τι πιστεύεις για την υιοθεσία από τα ομόφυλα ζευγάρια και της είπα ότι δεν ξέρω το αποτέλεσμα αυτού, σαν παρατηρήτρια βλέπω τα πράγματα και δεν έχω άποψη. Θα το δούμε στον χρόνο.

Βλέπω και στα straight ζευγάρια να μεταφέρουν προβλήματα στα παιδιά τους.

Eχει να κάνει με τον άνθρωπο, με την ηθική του βάση και το πνευματικό του υπόβαθρο. Δεν με ενδιαφέρει η προσωπική ερωτική του επιλογή.

Δεν με απασχολεί. Σίγουρα μπορώ να πω ότι δεν μου αρέσει να βλέπω δημόσια σεξουαλικές περιπτύξεις ούτε ομόφυλα ζευγάρια ούτε από straight. Έχει να κάνει μόνο με τον άνθρωπο».

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *