Η Ζενεβιέβ Μαζαρί “έδωσε” την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Το πιο γρήγορο γύρισμα μπιφτέκας που υπάρχει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζενεβιέβ Μαζαρί Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πειράγματα ανάμεσα στις δυο παρουσιάστριες

Καλεσμένες στην τελευταία εκπομπή “Breakfast@Star” για το 2023 βρέθηκαν η Ζενεβιέβ Μαζαρί και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, το πρωί της Παρασκευής.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, όμως, οι δυo παρουσιάστριες έμελλε να περάσουν μια ιδιαίτερη δοκιμασία ερωτήσεων.
Έτσι, αμφότερες κλήθηκαν να απαντήσουν στα… καυτά ερωτήματα που έθετε ο μικρός Φίλιππος. «Ήσασταν καλά ή άτακτα παιδάκια φέτος;» ρώτησε από το βίντεο και η Ζενεβιέβ Μαζαρί έσπευσε να αποκριθεί με μιας «άτακτα». Κάτι που μάλλον, όμως, αιφνιδίασε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να ακολουθήσει ένας σύντομος διάλογος ανάμεσα τους.

Η.Π.: Εγώ ήμουν καλό παιδάκι.

Z.M.: Ναι, καλά!

«Ωπ τι έχουμε εδώ;» αναφώνησε, τότε, ο Ετεοκλής Παύλου για να επαναδιατυπώσει η παρουσιάστρια του First Dates ως εξής. «Πάρα πολύ καλό παιδί! Το καλύτερο».

«Το πιο γρήγορο γύρισμα μπιφτέκας που υπάρχει στην ελληνική τηλεόραση» σχολίασε με χιούμορ ο παρουσιαστής της πρωινής εκπομπής του STAR με την Ζενεβιέβ Μαζαρί να συμπληρώνει πως «εγώ ήμουν άτακτο γιατί συνεχίζω να είμαι λες και είμαι 20 χρονών και στο σπίτι μου. Δηλαδή ο καημένος ο άντρας μου, αυτόν σκέφτομαι κάθε φορά. Σκέφτομαι την ταλαιπωρία που περνάει αυτός ο άνθρωπος αλλά με αγαπάει και ο Άη Βασίλης και κάθε χρόνο μου φέρνει ένα δώρο».

Με τη σειρά της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε τα εξής προς την καλή της φίλη. «Ε, είδες; Άρα καλό παιδάκι ήσουν; Και εγώ ήμουν καλό παιδάκι γιατί ξέρεις που θα με βρεις. Άμα δεν έχω γύρισμα, θα είμαι στο σπίτι. Τελεία».