Γιώργος Καράβας για Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Δεν υπήρχε κανένα είδος κακοποίησης στο GNTM”

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» βρέθηκε καλεσμένος σήμερα Σάββατο 30/9, ο Γιώργος Καράβας.

Το γνωστό μοντέλο και πρώην κριτής του GNTM μίλησε για τα τηλεοπτικά του σχέδια, ενώ ρωτήθηκε και για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το αν δέχτηκε bullying στο reality μόδας.

«Εγώ πήγα στο GNTM στον τρίτο κύκλο. Όταν πήγα εγώ η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε αποχωρήσει. Άρα δεν έχω υπάρξει στη συνύπαρξη αυτών των δύο γυναικών.

Υπάρχει κάποιος που δεν πιέζεται στη δουλειά; Επειδή νομίζω ότι αναφέρεσαι στο κομμάτι του bullying – η Ηλιάνα είχε χρησιμοποιήσει αυτή την λέξη – εγώ μπορώ να μιλήσω αποκλειστικά για εμένα.

Είχα φανταστικό χρόνο στο GNTM σε όλα τα επίπεδα τόσο στο κομμάτι του backstage με την παραγωγή όσο και στο κομμάτι του Live. Δεν υπήρχε κανένα είδος κακοποίησης και σε κανένα επίπεδο. Προσωπικά μιλώντας. Πέρασα φανταστικά και θα το ξαναέκανα αύριο» τόνισε ο Γιώργος Καράβας.

«Δεν ξέρω τι έχει βιώσει το κορίτσι. Πραγματικά. Οπότε δεν μπορώ να απαντήσω εγώ για την Ηλιάνα. Έχω βιώσει φανταστικές στιγμές τρία χρόνια στο GNTM, θα ήταν άδικο από μεριάς μου να γυρίσω και να πω κάτι αρνητικό» συμπλήρωσε το γνωστό μοντέλο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πριν μερικά χρόνια: «Αρρώστησα περισσότερο στην Ελλάδα. ήταν δύσκολο για μένα να καταλάβω τη δουλειά γιατί την έκανα για πρώτη φορά και προσπαθούσα να την κάνω όσο καλύτερα μπορούσα.

Μετά βίωσα μπούλινγκ στη δουλειά. Πάλευα, αρρώσταινα όλο και πιο πολύ και μετά είχα μια εγχείρηση. Κανείς δε το ξέρει αυτό. Στη δεύτερη σεζόν του GNTM ήμουν πολύ άσχημα. Έκανα εγχειρήσεις και έπαιρνα φάρμακα»

Πηγή: tlife.gr