Η Ζωζώ Σαπουντζάκη περνάει όμορφα σε εστιατόριο – Δείτε το βίντεο που χορεύει

Ζωζώ Σαπουντζάκη

Η ανάρτηση που έκανε στο Instagram

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αγαπά το Instagram και συχνά κάνει αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό, έχοντας σχεδόν 30 χιλιάδες ακολούθους.

Πριν από λίγες ώρες η ηθοποιός και τραγουδίστρια προέβη σε μία νέα ανάρτηση, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά την αγάπη της για το γλέντι, την μουσική και τον χορό.

Στο βίντεο που κοινοποίησε την βλέπουμε να απολαμβάνει την βραδινή έξοδο που πραγματοποίησε σε εστιατόριο της Αθήνας. Μαζί με δύο μουσικούς τραγουδά και χορεύει το τραγούδι «Άρχισαν τα όργανα».

Στην λεζάντα της δημοσίευσης γράφει: «Τέλος Αυγούστου και Εγώ περνάω όμορφα παρέα με τα φιλαράκια μου Σταύρο και Κωνσταντίνο στις όμορφες γειτονιές της Αθήνας». Παράλληλα έδωσε ραντεβού με τους θαυμαστές της σε μία guest εμφάνιση απόψε (30/8) το βράδυ στο θέατρο Άλσος

Παρόμοιο βίντεο είχε κοινοποιήσει ξανά. «Πόσο Υπέροχα πέρασα απόψε που με έκαναν να σηκωθώ και να τραγουδήσω αυτά τα 2 Υπέροχα παιδιά… ξέρουν ότι είναι το αγαπημένο μου τραγούδι και ΕΓΩ χατίρια δεν χαλάω», είχε γράψει τότε στην λεζάντα του βίντεο.