Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο Βασίλης Μπισμπίκης – Εκανε δύο επεμβάσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Βασίλης Μπισμπίκης

Ο ηθοποιός είναι πλέον καλά στην υγεία του

Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις και τώρα νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας, ενώ η αγαπημένη του Δέσποινα Βανδή δεν φεύγει από το πλευρό του.

Το ρεπορτάζ του «Πρωινό» μετέφερε ότι, οι πρώτο πόνοι στο στήθος του ήρθαν τη Δευτέρα, όταν βρισκόταν στο σπίτι με την τραγουδίστρια. Όταν την ενημέρωσε για την αδιαθεσία του, εκείνη τον πήρε με το αυτοκίνητό της και τον πήγε στο νοσοκομείο, όπου και εισήχθη αμέσως.

Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν, πως όταν τελείωσε η επέμβαση, παρέμεινε στο δωμάτιο. Τρεις μέρες μετά την πρώτη επέμβαση, έκανε ακόμη μια και πλέον ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι καλά στην υγεία του.
Στην εκπομπή αναφέρθηκε πως ο ηθοποιός θα παραμείνει στην κλινική τουλάχιστον μέχρι την Κυριακή, για να παρακολουθείται από τους γιατρούς. Βρίσκεται πλέον εκτός κινδύνου και αυτό επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι η Δέσποινα Βανδή θα εμφανιστεί κανονιά στο μαγαζί που τραγουδάει αλλά και στο τηλεοπτικό σόου που συμμετέχει, ως κριτής.

Δείτε επίσης: Στο νοσοκομείο εσπευσμένα ο Βασίλης Μπισμπίκης (ΒΙΝΤΕΟ)

Νωρίτερα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε στο «Happy Day», ότι το ζευγάρι είδε ένας γνωστός της εντός της κλινικής.
«Εμείς αυτό που μπορούμε να επιβεβαιώσουμε από δικό μας ρεπορτάζ, είναι ότι όντως βρέθηκαν στο νοσοκομείο προχθές.. Η Δέσποινα ήταν αγχωμένη και περίμενε να δει τι θα πουν οι γιατροί» είπε, πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια.

Ρεπορτάζ της Espresso αναφέρει ότι ο Βασίλης Μπισμπίκης υποβλήθηκε σε επέμβαση τοποθέτησης στεντ, με την τραγουδίστρια να μην φεύγει στιγμή από το πλευρό του συντρόφου της.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (bisbikis.vasilis)