Η πρώτη ανάρτηση του Βασίλη Μπισμπίκη μετά το διπλό χειρουργείο

Μπισμπίκης

Ο ηθοποιός ευχαρίστησε όλους για το ενδιαφέρον τους

Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο οποίος υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις και νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας, όπου και αναρρώνει.

Οπως έγινε γνωστό την Παρασκευή 8/3, ο Βασίλης Μπισμπίκης από την περασμένη Δευτέρα νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, μετά από ξαφνική αδιαθεσία και πόνο που ένιωσε στο στήθος.

Δείτε επίσης: Καρδιακό επεισόδιο υπέστη ο Βασίλης Μπισμπίκης – Εκανε δύο επεμβάσεις (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από αμέτρητα μηνύματα που δέχτηκε, ο Βασίλης Μπισμπίκης θέλησε να ευχαριστήσει όλους όσους του έστειλαν για περαστικά και στην ανάρτησή του έγραψε: «Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το ενδιαφέρον σας. Ένιωσα μια ενόχληση την οποία ευτυχώς και δεν αγνόησα. Όλα καλά πια! Εύχομαι υγεία για όλους».

Βασίλης Μπισμπίκης

Διαβάστε επίσης  Βασίλης Μπισμπίκης για Σάββα Πούμπουρα: "Με νευρίασε, ήταν χυδαιότητα" (ΒΙΝΤΕΟ)

Να θυμίσουμε πως ο ηθοποιός ένιωσε τους πρώτους πόνους στο στήθος τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, με τη Δέσποινα Βανδή να τον μεταφέρει με το αυτοκίνητό της στο νοσοκομείο. Αμέσως, οι γιατροί έκριναν απαραίτητο, ύστερα από τις απαραίτητες εξετάσεις στην καρδιά, να μπει στο χειρουργείο.

Αμέσως μετά την επέμβαση, μεταφέρθηκε σε μονόκλινο δωμάτιο του τελευταίου ορόφου με τη Δέσποινα Βανδή να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό του.

Τρεις ημέρες μετά την πρώτη επέμβαση για την τοποθέτηση στεντ, ακολούθησε δεύτερη.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (bisbikis.vasilis)