Κατερίνα Λιόλιου: “Κάποια στιγμή είχα μια σκοτεινή περίοδο, έκανα την αυτοκριτική μου”

Κατερίνα Λιόλιου

Τι ανέφερε για τις επαγγελματικές της αποτυχίες

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Κατερίνα Λιόλιου στο περιοδικό “ΟΚ!” και τον δημοσιογράφο Πάνο Τσουκαρά.

Μάλιστα, η εκρηκτική ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στις επαγγελματικές της αποτυχίες αλλά και την βοήθεια που εισπράττει από την διαδικασία της ψυχανάλυσης.

Απογοητεύτηκες ποτέ;

“Εννοείται. Ήθελα να προχωρήσω, να ανέβω επίπεδο, να βγάλω ένα τραγούδι και, από τα 19 μου, αυτό τελικά συνέβη στα 27. Την απόλαυσα όμως τη διαδρομή και συνεχίζω να την απολαμβάνω. Έχω να δώσω πολλά πράγματα ακόμη, δεν έχω φτάσει ακόμα στον στόχο μου.

Κάποια στιγμή μάλιστα είχα μια σκοτεινή περίοδο, έκανα την αυτοκριτική μου και σκεφτόμουν: «Τι μπορεί να φταίει και, ενώ είμαι τόσα χρόνια στη δουλειά, δεν κάνω μια επιτυχία;». Μάζεψα λοιπόν κι εγώ τα πράγματα μου από την Αθήνα και μετακόμισα στη Θεσσαλονίκη”.

Από αντίδραση να φανταστώ;

“Ναι. Είμαι αντιδραστικός άνθρωπος, αν και δουλεύω πολύ με τον εαυτό μου, κάνοντας μια φορά την εβδομάδα ψυχανάλυση. Η ψυχανάλυση για μένα είναι ο καφές που πίνω με τον εαυτό μου.

Καθώς βρισκόμουν λοιπόν στη Θεσσαλονίκη, συνειδητοποίησα πως έπρεπε να προσπαθήσω ακόμα πιο πολύ. Και όπως έφυγα μια μέρα από την Αθήνα, έτσι μια μέρα από το πουθενά, έναν χρόνο αργότερα, κατέβηκα ξανά πιο αποφασισμένη από ποτέ”.

Πηγή φωτογραφίας: Instagram (katerinalioliouofficial)