Νίκος Αναδιώτης: “Το παιδί έχει δικαίωμα από τη φύση να μεγαλώσει με τη μητέρα του και τον πατέρα του”

Νίκος Αναδιώτης

Τι είπε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Ο Νίκος Αναδιώτης παραχώρησε σήμερα (6/2) συνέντευξη στο «Happy Day» και στην Όλγα Λαφαζάνη.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Αναδιώτης μίλησε για τη βαθιά πίστη του στο θεό και για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια.

«Στη ζωή μου δεν με ενδιαφέρει να είμαι καλός άνθρωπος αλλά καλός χριστιανός. Σημείο αναφοράς μου να είναι μόνο ο Χριστός και όχι οι άνθρωποι. Η νηστεία είναι κάτι που εμένα μου κάνει καλό γιατί είναι μία άσκηση που έχει πολλά οφέλη. Δεν μένεις νηστικός ούτε λιμοκτονείς όταν νηστεύεις, απλά δεν τρως αυτό που επιθυμείς. Όταν μάθεις να κόβεις τις επιθυμίες σου, αυτό θα σου κάνει καλό και την υπόλοιπη ζωή σου γιατί η επιθυμία του καθενός δίνει και δικαίωμα. Αυτό συνεπάγεται σε πολλά πράγματα, τα οποία ζούμε και ίσως θα κληθούμε να ζήσουμε και δεν με βρίσκουν σύμφωνο. Δεν θεωρώ ότι η επιθυμία που έχει ο κάθε άνθρωπος, είναι και δικαίωμά του. Να ζει ο καθένας σύμφωνα με τις επιθυμίες του; Πού θα φτάναμε;» είπε ο Νίκος Αναδιώτης.

«Εγώ είμαι περήφανος για τους προγόνους μου, για τις αξίες, τις αρχές και την αξιοπρέπεια που μου έχουν δώσει. Αυτοί μεγάλωσαν, όπως ξέραμε μέχρι πέρυσι, σε κανονική οικογένεια. Γιατί να αλλάξει αυτό το πράγμα; Για εμένα ο γάμος και η οικογένεια είναι ιερά. Δεν θέλω να το μειώσουμε. Μπορεί κάποιος άνθρωπος να θέλει να αφήσει την περιουσία του σε κάποιον άλλον. Υπάρχουν συμβολαιογράφοι για να γίνουν αυτά με μία πράξη. Όσον αφορά αν δύο άνθρωποι του ίδιου φύλου θέλουν να μεγαλώσουν ένα παιδί γιατί νομίζουν ότι είναι δικαίωμά τους, στο δικό μου μυαλό είναι ότι είναι δικαίωμα στο παιδί να μεγαλώσει σε μία φυσιολογική οικογένεια και όχι ότι δύο άνθρωποι έχουν δικαίωμα να μεγαλώσουν ένα παιδί.

Το παιδί έχει δικαίωμα από τη φύση να μεγαλώσει με τη μητέρα του και τον πατέρα του, έτσι όπως μας έφτιαξε η φύση. Γιατί πρέπει να την αλλάξουμε και θεωρούμε ότι αν πάμε κόντρα σε αυτήν θα έχουμε κάποιο όφελος; Γιατί να δοκιμάσουμε και να ρισκάρουμε; Και αν τα αποτελέσματα σε λίγα χρόνια είναι δυσάρεστα; Σε ποιον θα είναι το κρίμα; Σε εμένα που δεν έκανα κάτι για αυτό και συνέβη και σε κάποιους άλλους περισσότερο που ήταν ενεργοί στο να συμβεί».

«Είναι εγωιστικό αυτό, ενώ από τη μεριά όσων είναι απέναντι σε αυτό δεν κρύβει κάποιον εγωισμό. Από αγάπη σε αυτούς τους ανθρώπους μας κάνει να θέλουμε να το αποτρέψουμε. Δεν με φοβίζει να κριθεί η άποψή μου, δεν έχω να λογοδοτήσω σε κανέναν άνθρωπο, μόνο στο Κύριο» κατέληξε ο Νίκος Αναδιώτης.