Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ένας απ’ τους εγκλωβισμένους στην Αττική Οδό (ΒΙΝΤΕΟ)

Για πολλές ώρες παρέμεινε αποκλεισμένος στην Αττική Οδό και ο παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σήμερα το πρωί, στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα, αναφερόμενος στην περιπέτεια του με τον εγκλωβισμό στην Αττική Οδό, «τα αμάξια ήταν ήδη σταματημένα» όταν τους έβαλαν μέσα στον αυτοκινητόδρομο.

«Από φάση ζωής θέλω να τα βλέπω όλα θετικά. Κι επειδή γιόρταζα χθες, δεν είχα τη διάθεση να βγω και να παραπονεθώ. Έχω μία ραδιοφωνική εκπομπή που τα λέω όλα εκεί. Θα τα πω πολύ γρήγορα. Είμαι φανατικός της Αττικής οδού, γιατί πηγαίνω από εκεί και στο ραδιόφωνο αλλά και τα γυρίσματα της εκπομπής στον ΑΝΤ1. Αποφάσισα κατά τις 12 το μεσημέρι να πάω στο μοντάζ και μπήκα μέσα στην Αττική οδό, έχω την ηλεκτρονική είσοδο και παθαίνω σοκ, γιατί είναι όλα σταματημένα.

Έκανα μία ώρα, μιάμιση να φτάσω στην επόμενη έξοδο που είναι η Κηφισίας. Το σοκαριστικό είναι ότι όλα ήταν σταματημένα, κανείς δεν λέει “να βγω εκεί”. Γλιστρούσαν όλα τα αυτοκίνητα στην ανηφόρα που δεν είχαν αλυσίδες κι έτσι όσοι πήγαιναν να βγουν, γλιστρούσαν και πήγαιναν από πίσω. Κι έτσι έγινε και το τέλειο μπλοκάρισμα που κανείς δεν μπορούσε να βγει, γιατί κανείς δεν ειδοποίησε ότι μπορείς να βγεις από τις εξόδους», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ευτυχώς έκανα μία στροφή, με άφησε ένας κύριος να περάσω κι έφυγα πάρα πολύ γρήγορα μετά από μία με μιάμιση ώρα. Αυτό που με σόκαρε κι ήθελα να το πω ήταν πως τα αμάξια ήταν ήδη σταματημένα όταν μας έβαλαν μέσα».

Διαβάστε επίσης
Γιώργος Σαρρής: Ο λόγος που διαλύθηκε το συγκρότημα Ζιγκ Ζαγκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πηγή: zappit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.