Πάνος Μουζουράκης: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο μετά την γέννηση της κόρης του

Πάνος Μουζουράκης μωρό

Ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές του

Τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής τους βιώνουν ο Πάνος Μουζουράκης και η σύζυγός του, Μαριλού Κοζάρη, καθώς ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Ο τραγουδιστής δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του, ούτε από τις κάμερες που απέσπασαν μερικές δηλώσεις, ούτε από τις αναρτήσεις του στα social media.

Λίγο πριν αποχωρήσουν από το μαιευτήριο, ο Πάνος Μουζουράκης ανέβασε μια σειρά φωτογραφιών με το προσωπικό της κλινικής, θέλοντας να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν στη γέννηση της κόρης του, αλλά και ένα βίντεο στο οποίο περιγράφει

Στην περιγραφή, ο Πάνος Μουζουράκης επισήμανε:

«Η αγάπη αυτές τις μέρες στον μικρόκοσμό μου έρχεται από παντού, και το ευχαριστώ μπορεί να φαίνεται λίγο. Όμως όταν η αγάπη είναι ανιδιοτελής ο σωστός τρόπος να την δεχτείς ίσως είναι απλά ένα ταπεινό ευχαριστώ.

Δείτε επίσης: Πάνος Μουζουράκης: “Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια” (ΒΙΝΤΕΟ)

Ευχαριστώ λοιπόν όλους σας για τα ξεχωριστά μηνύματα αγάπης που μας στείλατε και δεχτήκαμε. Ευχαριστώ για όλες τις ευχές. Ευχαριστώ τη Διονυσία, τον Παναγιώτη, τη Βάσια και ευχαριστώ όλο το προσωπικό του @mitera.gr, από τον έβδομο μέχρι το γκαράζ/parking που μου έκαναν σεμινάριο ταχύρυθμο στην αλλαγή πάνας, καθαρισμού, πλυσίματος, οργάνωσης, τάξης, ευγένειας, σεβασμού, κατανόησης, περιποίησης, φιλοξενίας και οικογένειας.

Ευχαριστούμε που μας κάνατε αυτήν την στιγμή ακόμα πιο ξεχωριστή».

Το βράδυ της ίδιας μέρας με τη γέννηση της κόρης του, ο τραγουδιστής βρέθηκε κανονικά στο θέατρο Άλσος για τις ανάγκες της παράστασης «Τι φάση πάλι ρε» και σε δηλώσεις του στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» είπε:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ… Ήμουν μέσα στον τοκετό και έχω να σας πω ότι είναι από εκείνες τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δε θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει με τα ίδια μάτια».

Πηγή φωτό: Instagram (panosmouzourakis)