Ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου για την επίθεση που φέρεται να δέχτηκε ρεπόρτερ της εκπομπής στο γάμο του Μουζουράκη

Εκτός εαυτού βγήκε η Σίσσυ Χρηστίδου με αφορμή την επίθεση που φέρεται να δέχτηκε ρεπόρτερ της εκπομπής της από δημοσιογράφους στον γάμο του Πάνου Μουζουράκη με τη Μαριλού Κόζαρη.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε ότι παρότι είχε πει ότι δε θα στείλουν συνεργείο για να καλύψει το θέμα, τελικά έστειλε για ένα διαφορετικό όμως θέμα από αυτό του γάμου. Το συνεργείο της εκπομπής πήγε για να καλύψει με χιουμοριστικό τρόπο το πως οι άλλες εκπομπές και οι άλλοι δημοσιογράφοι περιμένουν εκεί για τον γάμο του ζευγαριού.

Αυτό είναι κάτι που όπως αποδείχθηκε δεν άρεσε στους άλλους ρεπόρτερ που αντέδρασαν έντονα κατά της νεαρής δημοσιογράφου με τη Σίσσυ Χρηστίδου να ξεσπά.

«Όλη την εβδομάδα είδαμε σε πάρα πολλές εκπομπές τις αντιδράσεις στο βίντεο του Πάνου Μουζουράκη. Παίξαμε το θέμα με τις αντιδράσεις με πάρα πολύ χιουμοριστική διάθεση, δεν το πήραμε και πολύ σοβαρά το θέμα.

Είναι μια ευχάριστη στιγμή ενός ανθρώπου που δε θα ήθελε να είμαστε εμείς εκεί. Είπαμε ότι δε θα πάμε με το ζόρι, δε πάμε πουθενά με το ζόρι, θα απέχουμε. Την ώρα που βλέπουμε το βίντεο, λέει ο Παύλος ότι θα έχει πλάκα να πάμε και να καλύψουμε το backstage, πως περιμένουν οι δημοσιογράφοι, τρώνε, δεν τρώνε, αν έχουν αγωνία….» ανέφερε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Βγαίνουμε στον αέρα και λέω ότι αυτό θα ήταν ωραία ιδέα… Τελειώνει αυτό, παίρνει ο Κοκλώνης, λέει τέλεια ιδέα, αφού έχουμε συνεργεία, κάμερες, ξενοδοχεία να πάτε να κάνετε αυτό… Φυσικά με χιουμοριστική διάθεση. Φεύγει η Κέλλυ, πάει στην Αίγινα, βγαίνουν και μια φωτογραφία όλοι οι δημοσιογράφοι μαζί, και μετά της λένε “συγγνώμη εσύ από που είσαι; Εσείς δεν είπατε ότι δε θα έρθετε;”

Τους εξήγησε ότι δεν θα βγάλουμε ούτε γάμο, ούτε καλεσμένους και ότι πήγαμε για εκείνους. Ξεσπάει λοιπόν μια τρομερή, δε θέλω να πω επίθεση. Δε θέλω να πιστέψω ότι αυτό έγινε μεταξύ μας. Θέλω να πω για τους δημοσιογράφους που παρεξηγήθηκαν και το πήραν τόσο σοβαρά και αντιδράσανε με αυτό το τρόπο σε ένα μικρό κορίτσι…» είπε στη συνέχεια η παρουσιάστρια φωνάζοντας τη ρεπόρτερ στο πλατό της εκπομπής.

«Είναι η πρώτη τηλεοπτική δουλειά της Κέλλυς… Καταλαβαίνετε πως πήγε αυτό το κορίτσι. Έγινε ένας τεράστιος χαμός, ειπώθηκαν βαριές κουβέντες… Ακούστηκαν απειλές για μηνύσεις, για εξώδικα… Έχουμε πάρει πάρα πολύ σοβαρά τους εαυτούς μας, ας χαλαρώσουμε λίγο… Παιδιά, μια πλάκα κάναμε… Η πρόθεσή μας ήταν καθαρά χιουμοριστική… Δεν υπήρχε πρόθεση να προσβάλλουμε κάποιον» κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.